Επιβεβαίωση tsipasblog: Ξεκινάει στο “Νέο Can-Can” o Αδαμαντίδης

Επιβεβαίωση tsipasblog: Ξεκινάει στο "Νέο Can Can" o Αδαμαντίδης

Σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση, που φτάνει στο tsipasblog.gr, “κλείδωσε” η συμφωνία Παναγιώτη Σαρδελή με την πλευρά Γιγουρτάκη, για τη μίσθωση του θρυλικού “Can Can”, που έγραψε ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα.

Ο προγραμματισμός του πρώτου, προβλέπει να ονομαστεί “Νέο Can-Can”, ενώ τα καλλιτεχνικά ηνία θα δοθούν στον τελευταίο των μεγάλων αντί-σταρ του πενταγράμμου, Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Αγγελική Ηλιάδη, τους Droulias Brothers και την Έλενα Μπάση. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Σαρδελής να πάει και σε κάποια άλλη έκπληξη, της τελευταίας στιγμής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άνοιγμα των πυλών θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, στις 20 Οκτωβρίου.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τις πληροφορίες του tsipasblog.gr και της στήλης, καθώς πρώτοι-ως συνήθως- είχαμε κάνει την αποκάλυψη (ΕΔΩ).

Όπως εκτιμούν άνθρωποι του κινούνται σε αυτό το χώρο, το μαγαζί έχει πολλές πιθανότητες να “δουλέψει”, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή (Πέτρου Ράλλη και Κηφισού) που ο Θέμης έχει μεγάλη απήχηση στους ανθρώπους της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.