Εξελίξεις στα διοικητικά της Παναχαΐκής- Έρχεται ανακοίνωση!

Εξελίξεις στα διοικητικά της Παναχαΐκής- Έρχεται ανακοίνωση!

Η ιστορική ομάδα της Πάτρας, αγωνιστικά και διοικητικά, δεν βιώνει και τις καλύτερός της μέρες. Όλοι το παραδέχονται, πως η Παναχαΐκή, κάθε μέρα που περνάει, έχει να αντιμετωπίσει και ένα καινούργιο πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο φίλαθλος κόσμος της γύρισε για τα καλά την πλάτη, γεγονός που ενοχλεί παρά πολύ τον μεγαλομέτοχο της, κ.Σάκη Καλογερόπουλο και το έχει εκφράσει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις του. Επίσης, έχει εκφράσει την πικρία του και για το ότι βρήκε κλειστή την πόρτα των συμμάχων, όταν αυτός τους την χτύπησε για χορηγική βοήθεια.

Όλα αυτά, πιθανόν να συνδέονται με μια πληροφορία, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, που έφτασε στο tsipasblog.gr. Σύμφωνα με την οποία, δεν αποκλείεται να υπάρξει και εντός της ημέρας ανακοίνωση από την διοίκηση, που θα αναφέρεται στα παραπάνω. Και ίσως- σύμφωνα πάντα με τις ίδιες –ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες, να δρομολογήσει εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναμένουμε λοιπόν! 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.