Αποκλειστικό- Φήμες τον θέλουν στο Acro!

"Βόμβα" για Κιάμο- Φήμες τον θέλουν στο Acro!

Η νύχτα έχει ιστορικά πολλά γυρίσματα. Μπορούν να φτιάξουν όλα και να χαλάσουν όλα. Τις τελευταίες μέρες γίνεται ο απόλυτος μύλος. Και αναφέρομαι σε συμφωνίες «κλειδώματα» για τη νέα σεζόν… σχήματα και συμφωνίες.

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την είδηση που μοιραστήκαμε μαζί σας για μια ενδιαφέρουσα- αλλά όχι επίσημα επιβεβαιωμένη- πληροφορία, που κάνει λόγο για επικείμενη συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με τη Καίτη Γαρμπή τον χειμώνα στο Φωταέριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο χρόνος θα δείξει άμεσα αν πληροφορία αυτή θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως ο Σαμπάνης, μετά από αρκετά χρόνια, δεν θα βρίσκεται στο Acro. Με δεδομένη, λοιπόν, την εξέλιξη αυτή, ο ιδιοκτήτης του, ο Ηλίας Μαρασούλης, ακούω… όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες ότι προσανατολίζεται στο να καλύψει την κενή θέση με τον Πάνο Κιάμο.

Αυτό που «παίζει» μου αρέσει ως πρώτη ανάγνωση … Λέτε; Θα είναι ένα πάρτι από την πρώτη νότα μέχρι την τελευταία… Δυνατό σχήμα και πολύ υπολογίσιμο για τον χειμώνα…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο Κιάμος σε πρώτη φάση εμφανίζεται διστακτικός, γιατί ξέρει ότι απέναντι του θα έχει τον Καρρά με τον Πλούταρχο.

Υπάρχει όμως και άλλο ένα πρόβλημα εδώ. Το σημαντικότερο απ’ όλα. Αναφέροµαι, βεβαίως, στο τρέχον συμβόλαιο που έχει με το Posidonio, από το οποίο αμφότερες οι πλευρές εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.