Ακόμη ένα πρόβλημα

Ακόμη ένα πρόβλημα

Σαν να μην έφτανε η περιπέτειά της με την Ερασιτεχνική, μετά την κατάθεση αίτησης για έξωση από το γήπεδο της Αγυιάς, επειδή, λέει, υπάρχουν χρέη που δεν έχουν εξοφληθεί, ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε. Είχε, βέβαια, προηγηθεί η “ξαφνική” παραίτηση του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, το πρόβλημα με τις μεταγραφές των ξένων και η δεύτερη αναβολή της χορήγησης άδειας στο Σάκη Καλογερόπουλο, για το 32.92% των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ, στο οποίο καλείται να βρει λύση. Συγκεκριμένα, κάλεσε σε απολογία την πατρινή ομάδα, έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε για απλήρωτα έξοδα διαιτησίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:
Την Τρίτη 8/10/2019 και ώρα 12.00 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, για πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της Ε.Π.Ο.

Διαβάστε επίσης : Ούτε τώρα ο Καλογερόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.