Δουλεύει για τον β’ γύρο ο Κουνάβης

Δουλεύει για τον β' γύρο ο Κουνάβης

Ευφυέστατος ο ναυτιλιακός πράκτορας, πρώην αντιπρόεδρος της Παναχαΐκής και υποψήφιος με την παράταξη “Νέα Πάτρα” του Νίκου Νικολόπουλου, Αντώνης Κουνάβης. Δείχνει πως δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πάει σε σχολή κομματική, να οργανωθεί σε φοιτητική νεολαία, σε συνδικαλιστική οργάνωση, να λαμογιάρει μ’ έναν μεγαλόσχημο υπουργό, για να ξέρει τα παιχνίδια της πολιτικής. Σιγά τα δύσκολα.

“Είμαστε σίγουρα στο β’ γύρο, δεν το συζητάμε αυτό. Σας θυμίζω, όμως, ότι ο Νίκος Νικολόπουλος, από την πρώτη στιγμή, έχει πει στο αυτονόητο. Να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, εδώ και τώρα, ότι όποιος και να είναι στο δεύτερο γύρο, απέναντι από τον κύριο Πελετίδη, να στηριχτεί αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πήρες πρέφα; Υπάρχει και ο β’ γύρος.

Όσα γκάλοπ έχουν γίνει, λέω γι’ αυτά που δημοσιοποιήθηκαν, για τις δημοτικές εκλογές στο τρίτο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, δεν λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν, διότι το δείγμα ήταν μικρό. Τι κυκλοφορεί θα σου πω στην πιάτσα. Εκτιμήσεις, όχι ακριβώς προβλέψεις. Ότι οι δύο αντίπαλοι, Νικολόπουλος και Αλεξόπουλος πάνε κοντά. Οριακά. Θα «κονταροχτυπηθούν» για το ποιος θα είναι αντίπαλος του Κώστα Πελετίδη, την δεύτερη Κυριακή. Άρα, ο δήμαρχος θα κληρωθεί στον β’ γύρο.

“Ρωτήστε τον κύριο Παπαδημάτο, γιατί δεν έρχεται μαζί μας”, λέει ο Κουνάβης. Γιατί να μη δώσει γραμμή για πάρτη μας στο β’ γύρο το κόμμα του Μητσοτάκη;

Πήρες πρέφα; Κάνει άνοιγμα στους νεοδημοκράτες ο Κουνάβης. Περισσότερο επικοινωνιακός από τους αληθινούς και γνήσιους νεοδημακράτες, που στηρίζουν την επιλογή του κόμματος για τον δήμο της Πάτρας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.