ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Νικλόπουλο : Αν εκλεγεί δήμαρχος, θα βάλει πλάτη για την Παναχαϊκή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Νικλόπουλο : Αν εκλεγεί δήμαρχος, θα βάλει πλάτη για την Παναχαϊκή

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Tsipas blog, με σχετικό αποκλειστικό δημοσίευα (ΕΔΩ), ο Αντώνης Κουνάβης θα ασχοληθεί ξανά με την Παναχαΐκή, σε μία μόνο περίπτωση. Αν αναδειχθεί στις επικείμενες εκλογές νέος δήμαρχος της Πάτρας ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κου Νικολόπουλου, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χρήστου
Βεργανελάκη στο SPORT 24 RADIO, είπε : “O Νίκος Νικολόπουλος, σαν ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, θα βγει μπροστά για να δώσει λύση με προοπτική, όχι λύση εξαμήνου”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά ως «ποδοσφαιρικούς νεκροθάφτες» της Παναχαϊκής τον Πλ. Μαρλαφέκα και τον Κ. Κατσουράνη, λέγοντας ότι επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε πει πριν ενάμιση χρόνο.

Δεσμεύτηκε ότι στην επικείμενη συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή (29/5) θα ζητήσει ενημέρωση για όλα έγιναν τον τελευταίο 1,5 χρόνο, από οικονομικής πλευράς, αναφέροντας ότι «έγιναν στην πλάτη της Παναχαϊκής».

Στο ερώτημα αν προτίθεται να επαναφέρει την πρότασή του να πάρουν την ΠΑΕ στα χέρια τους νυν μέτοχοι της ΠΑΕ, το άφησε ανοιχτό!

Δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τη θητεία Δρόσου, λέγοντας πως θα τοποθετηθεί στη γ.σ.

Χαρακτήρισε γραφικότητες και ασόβαρες τις διαρροές για δήθεν, όπως είπε, Ελληνοσουηδούς, Ελληκαναδούς και Ελληνοαμερικάνους ότι ενδιαφέρονται για την Παναχαϊκή.

Τέλος, επιβεβαίωσε ακριβώς την αποκάλυψη του Τάκη Λαμπρόπουλου, ότι τον Ιανουάριο του 2018 ο Κατσουράνης ζήτησε από τους μετόχους μόνο 50.000 ευρώ για μεταγραφική ενίσχυση, ούτε ευρώ παραπάνω.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα … ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.