Yayaz : Ακολουθεί το σωστό παράδειγμα του Βουτυράκου

Yayaz : Ακολουθεί το σωστό παράδειγμα του Βουτυράκου

Το «TsipasBlog» αποκάλυψε χθες-εδώ-πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυράκος, θα συνεχίσει να πληρώνει όλους όσους δουλεύουν για αυτόν. Και πιο συγκεκριμένα, στο πολύ γνωστό και πετυχημένο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην Ιερά οδό, με την ονομασία “Tokyo”, παρότι προχώρησε σε αναστολή της λειτουργίας του, λόγω του κοροναϊού.

Με αφορμή αυτήν την είδηση, ευχήθηκα και άλλοι επιχειρηματίες, ειδικά μαλιστα όσοι πάνε καλά, να πράξουν ανάλογά στον ίδιο ή έστω μικρότερο βαθμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και φαίνεται πως, ευτυχώς, εισακούστηκα. Αφού μαθαίνω πως και το “Υayaz The Place To Be” θα ακολουθήσει το παράδειγμα του. Το αγαπημένο all day στέκι επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 58, στην Πάτρα, πληροφόρησε τους εργαζομένους του, πως θα καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία του διαστήματος που θα παραμείνουν κλειστοί.

Πολλά πολλά μπράβο και στους ιθύνοντες του συγκεκριμένου καταστήματος εστίασης. Δεν είναι επικοινωνιακή κίνηση, είναι στάση συμπαράστασης και κατανόησης!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.