Το ευχαριστώ του Mr. Zafido

Θωμάς Κυριακού! Σίγουρα κοσμογυρισμένος, σίγουρα από τους πιο πετυχημένους Κύπριους, που πραγματικά διαπρέπει και στο εξωτερικό. Και έχει βραβευτεί για αυτό, από τα πιο σημαντικά βραβεία, τα Διεθνούς Αριστείας Κυπρίων. Επιχειρηματίας είναι, αλλά και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Κατάφερα κι έκανα μια σύντομη βόλτα στο βιογραφικό του. Για να φτάσει στην κορυφή, τίποτα δεν του χαρίστηκε. Όταν ξεκίνησε, όλα έμοιαζαν με ένα δύσβατο βουνό, αλλά πεισματάρης, τα ξεπέρασε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διάβασα και τούτο: Ό,τι μεταξύ των άλλων, είναι ο ιδιοκτήτες της Ζafido, για την οποία το Τσίπας Μπλοκ έγραψε : “Η Κορυφαία Κατασκευαστική Εταιρία στην Αθήνα .. ” Δεν υπάρχει ακίνητο, που να θέλει να βγει κλάσης και να μην απευθυνθεί στην εταιρία αυτή, με έδρα την Αλ. Παναγούλη 17, στη Γλυφάδα.

Γεννήθηκε Μάρτιο στις 22. Αυτός είναι ο λόγος που τους ευχαρίστησε όλους, κολώντας δίπλα την φράση «με την βοήθεια σας, θα παραμείνουμε N1». Παραθέτω το ποστάριμα του στο instagram.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.