To περίεργο παιχνίδι της μοίρας και η πρεμιέρα του «Εlite»

To περίεργο παιχνίδι της μοίρας και η πρεμιέρα του «Εlite»

Σίγουρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις προμηνύεται καλύτερο το επαγγελματικό αύριο του Νίκου Σπυρίδωνα στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας, όπου δραστηριοποιείται -μεταξύ άλλων- ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων.

Από τη μια στιγμή στην άλλη και ανέλπιστα, έχασε από τα χέρια του τον Θέμη Αδαμαντίδη, εξέλιξη που τον έφερε με την πλάτη στο τοίχο. Η μοίρα όμως, το πεπρωμένο ή όπως αλλιώς κι αν ονομάσουμε τις απρόβλεπτες καταστάσεις που ακολούθησαν, τον δικαίωσαν. Του έδωσαν πίσω ότι του πήραν. Τον κορυφαίο λαϊκό βάρδο. Για όλα αυτά, έχετε ήδη πληροφορηθεί από το “tsipas blog” (ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ας επικεντρωθούμε στο σήμερα, στη μεγάλη προσδοκία να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η πρεμιέρα του Elite. Το νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, όπως ήδη γνωρίζεται, έχει περιέλθει στα χέρια του Σπυρίδωνα και κάνει πρεμιέρα απόψε με τους : Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, Μαρία Καράλη, τον Γιάννη Μπέκα, πλαισιωμένοι από μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών.

Ευχόμαστε καλές δουλειές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.