Sport 24 Radio 103,3: Τα λόγια του Σωτήρη Γεωργίου για το κλείσιμο του σταθμού!

Σωτήρης Γεωργίου

Με λύπη πληροφορηθήκαμε πως κλείνει αιφνιδιαστικά το Sport 24 Radio 103,3. Ο διευθυντής του αθλητικού σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος, το ανακοίνωσε επισήμως on air.

Ένας από αυτούς που είχε αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, έχοντας μάλιστα “χτίσει” την εκπομπή με την υψηλότερη ακροαματικότητα, είναι ο Σωτήρης Γεωργίου. Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε και αυτός με τον δικό του τρόπο την παλιά ραδιοφωνική του στέγη, γράφοντας :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Ο Sport24radio 103,3 μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, από σήμερα το βράδυ δεν θα εκπέμπει το αγαπημένο σας πρόγραμμα όπως ήδη μάθατε! Θέλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας για τα 5 αυτά χρόνια τον Παντελή Διαμαντόπουλο που με επέλεξε πρώτο πρώτο στην αγαπημένη σας ομάδα και σταθμό, όλα τα παιδιά και συναδέλφους που ήμασταν πραγματικά μια ομάδα, τους αγαπημένους ηχολήπτες -τριες και όλο το προσωπικό που συντελούσε και χωρίς να φαινόταν στην λειτουργία του σταθμού .

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με τίμησε από την πρώτη μέρα και οδήγησε την αγαπημενη μας εκπομπη στην πρωτη θέση ! Και ολους τους καλεσμένους μας από όλους τους χώρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους….. Η εκπομπή αυτή σε 5 χρονια έβαλε τον κόσμο να σκεφτεί,να προβληματιστεί,έκανε παρέα στους εργαζόμενους το βράδυ ,έβαλε τέλος στην μοναξιά πολλά φίλων,απέτρεψε αρκετούς από την κατάθλιψη και την αυτοκτονία ακόμα,μοίρασε δεκάδες τραπέζια φαγητού,βρήκε δουλειά σε κόσμο!

Εβαλε μπροστά το εμείς από το εγώ,τον άνθρωπο και είχαμε στην πρώτη γραμμή την πατρίδα και την θρησκεία ! Βάλαμε ένα λιθαράκι ,προβλέψαμε τα σημερινά γεγονότα αλλά όχι τα δικά μας!

Υγεία σε όλους ειδικά την δύσκολη αυτή ώρα,δύναμη,αισιοδοξία και με την βοήθεια του Θεού πιστεύω δεν θα χαθούμε και με κάποιο τρόπο θα ξαναστήσουμε την ωραία μας παρέα που άνοιγε την σκέψη μας…Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους εσάς τους ακροατές μας και της εκπομπής μου ειδικότερα καθώς μια εκπομπή ανήκει σαν επιτυχία στον παραγωγό στο ήμισυ και το υπόλοιπο σε εσάς !”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.