Open: «Βόμβα» με τον Νίκο Βέρτη στο κανάλι του Σαββίδη

Open: «Βόμβα» με τον Νίκο Βέρτη στο κανάλι του Σαββίδη

Ηχηρά ονόματα ακούγονται για το «Just the 2 of us», το talent show που θα βγει τον Ιανουάριο του 2020 στο Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Η Βίκυ Κάβουρα θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη στο σόου, η οποία μάλιστα έκανε και αποκαλύψεις στην πρωινή εκπομπή του Open για τα πρόσωπα που θα συνθέτουν την κριτική επιτροπή. Η ηθοποιός ανέφερε ότι σε πολύ καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις με έναν τραγουδιστή που αποφεύγει να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή άφησε να εννοηθεί ότι αυτός ο τραγουδιστής είναι ο Νίκος Βέρτης. Μάλιστα, το προχώρησε ακόμα περισσότερο, αποκαλύπτοντας ότι πολύ κοντά στο να κλείσει είναι και ένας πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Το δύσκολο είναι να κλειδώσει η κριτική επιτροπή, να ταιριάξουν οι χαρακτήρες και επειδή είναι απόφαση του διευθυντή προγράμματός μας δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος θα είναι. Αν με ρωτάς σαν Νίκο θα σου πω ότι έχω στο μυαλό μου την κριτική επιτροπή. Κατά 99% θα είναι μαζί μας ένας πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης που έχει γράψει φοβερές επιτυχίες, για έναν καιρό όλα τα σουξέ από τον ίδιο γράφονταν, θα έχουμε 3 τραγουδιστές και φυσικά την Άντζελα Δημητρίου. Θα είναι 4 άτομα με έναν guest», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει επαφές με πάρα πολλά ονόματα από τον χώρο του πενταγράμμου, αλλά οι περισσότεροι είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να ξέρουν ποιο θα είναι το ταίρι τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι Snik, Λένα Ζευγαρά και Sin Boy είναι τρία ηχηρά ονόματα που είπαν «όχι» στον Νίκο Κοκλώνη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ζευγάρι που έχει κλείσει, γιατί είναι ζευγάρι και στη ζωή. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου που θα διαγωνισθεί μαζί με τον σύζυγό της τον Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι έχει πει ναι στην πρόταση που τους έκανε ο Νίκος Κοκλώνης και μένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

πηγή : neaselida.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.