Ο Ρέμος δεν μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους

Του αγίου Ρέμου χθες στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Όχι του σκέτου Ρέμου! Η καλοκαιρινή του περιοδεία, με τίτλο «Πάντα & Ποτέ», ξεκίνησε από το «Eden Of Shaka» και τι μήνυμα πέρασε, για μία ακόμη φορά, στην νυχτερινή εξέδρα;  Μην κάνετε τη μαλακία να με συγκρίνεται με αυτόν και τον άλλον, τον κάθε συνηθισμένο τραγουδιστή. Επειδή ο “Βασιλιάς” είμαι εγώ, μόνο εγώ. Παίζω σε άλλη κατηγορία, στην ανώτερη! Τσίπας Μπλοκ μιλάει, βέβαια

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "EDEN LIVE ARENA SATURDAY SATURDAY22JUNE 22 JUNE ARRIYAL TIME 22:00 ANTONHS PEMOS ΠΑΝΤΑ&ΠΟΤΕ SUMMER 2024 RESERVATIONS +306940930265 +30 694 0930 265 ZêniO XOPHTOI betsson- λουξ 愛 อว Phane KALLITHEA CHALKIDIKI ocostos"

Του αγίου Ρέμου, λοιπόν. Και έγινε χαμός, μεγάλος χαμός, πολύς ο κόσμος, μεγάλη εκπροσώπηση από την κοινωνία της ελίτ. Βουνά τα λουλούδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, φωτιά, φωτισμός, πυροτεχνήματα, πλήθος και κείμενο

Όλα τα είδαμε, μέχρι και μία τριώροφη τούρτα να εμφανίζεται μπροστά του, ενώ ήταν στη σκηνή, για τα γενέθλιά του που ήταν προχθές.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πλήθος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.