O Mεσούλας πρέπει να γίνει μεγάλος, γιατί θα βοηθήσει περισσότερους από 300

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και 16 χρόνια, έτσι και σε αυτές τις γιορτές, θα ξεκινήσει πρωτοβουλία, για συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών. Για να δοθούν σε συνανθρώπους μας, που τα έχουν άμεση ανάγκη. Και τώρα δε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε όλοι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι! Ακόμη και αυτοί που με τίποτα δεν πάει το μυαλό σου. Για τουλάχιστον 300 άπορες οικογένειες, θα προσπαθήσει να βάλει χρώμα στο γκρίζο, που μακάρι να ήταν γκρίζο, μαύρο είναι, μαυρίλα τελείως. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει το μέρος που θα συγκεντρωθούν τα τρόφιμα.

Το είπε ο Δημήτρης Μεσούλας και το είπε όχι για πλάκα, δεν χωρούν πλάκες σε τέτοια θέματα. Μιλάει σοβαρά. Που σημαίνει πως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Γιατί δεν είναι μόνον υπέροχος επιχειρηματίας (εστίασης) είναι και υπέροχος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά! Που σημαίνει επίσης πως πρέπει και εμείς οι άλλοι, να βάλουμε το λιθαράκι μας, όσο μπορούμε, δεν έχει σημασία το πόσο, η πρόθεση μετράει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχει την αξία του, να βάλουμε στο λογαριασμό, ότι αυτή την ώρα, αυτή την στιγμή, στο μαγαζί του, το Aristotle Piraeus, εμφανίζεται ο Πέτρος Ίμβριος και η Μαριάννα Παπαμακαρίου. Και για ακόμη μια Τσαγκαροδευτέρα, αυτό που δείχνει η εικόνα, είναι η προειδοποίηση, πως ο Μεσούλας είναι σε πολύ καλό δρόμο, για να γίνει πολύ μεγάλος μια μέρα.

Του το ευχόμαστε, γιατί τότε, θα έχει την δυνατότητα, να βοηθήσει περισσότερους. Και θα δείτε που θα το κάνει, δεν θα μεγαλοπιαστεί, δεν ξεχάσει από που ξεκίνησε.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "R STO TLE ARISTOTLE PRESENTS A ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ MAPIANNA 210 010 1076 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 aristotle piraeus aristotlepiraeus.gr UHOELSE? SONEPRDDUGTIONS"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.