Μεγάλος μάγκας: Ο Βουτυράκος θα πληρώνει κανονικά, όσο τo Tokyo παραμείνει κλειστό λόγω κορωνοϊού

Γιάννης Βουτρυράκος

Συνεχώς μεγαλώνει η λίστα με τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία κλείνουν για προληπτικούς λόγους, λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν συνεχώς και της διαρκούς επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορονοϊό.

Το “Tokyo”, που έκανε την απόλυτη υπέρβαση στη φετινή νυχτερινή Αθήνα, με την τραγουδίστρια-φαινόμενο Λένα Ζευγαρά, ανακοίνωσε τη διακοπή -για 2 βδομάδες- της λειτουργίας του. Παρότι, να το τονίσουμε αυτό, από την αρχή της σεζόν δουλεύει ασταμάτητα και ακόμη και τη βδομάδα αυτή, που η κατάσταση έχει σοβαρέψει, θα ήταν γεμάτο. Αυτό έδειχναν οι κρατήσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως, θα μπορούσε να πει, “πάμε και αυτό το Παρασκευοσάββατο. Είμαστε μάγκες, δεν μασάμε από κορονοϊούς και τέτοια. Το έχουμε για πρωινό. Τι να μας πουν οι ειδικοί”;

Σας φαίνεται απίθανο; Σας ενημερώνουμε ότι μερικοί επιχειρηματίες το ‘χουν βάλει στο τραπέζι και αυτό το ενδεχόμενο!

Όχι, ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυράκος δεν ανήκει σε αυτούς. Ευτυχώς. Αυτός σκέφτεται με γνώμονα πρώτα το εμείς και μετά το εγώ. Το αποδεικνύει από το εξής γεγονός. Όσο διάστημα το Tokyo παραμείνει εκτός δράσης, θα πληρώνει κανονικά το προσωπικό του.

Δείχνει ότι είναι οι πράξεις του και όχι τα λόγια και οι θεωρίες του. Και καλό θα ήταν και άλλοι, που ασχολούνται με την επαγγελματική νύχτα, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.