Με μαγνήτη η Σοφία ..τραβάει

Είναι τόσο sexy και τόσο καυτή, που όλοι οι άνδρες είναι τρελαμένοι μαζί της…Δεν νομίζω ότι άλλη γυναίκα, να έχει νιώσει τόσο ποθητή στη ζωή της, όσο αυτή, να την ακολουθούν σε όλες τις ώρες της ημέρας. Θαυμαστές κάθε είδους. Από πολιτικούς και επιχειρηματίες, μέχρι δικαστικοί και ποδοσφαιριστές. Κατ’ αρχήν, η βόμβα έσκασε μόλις άφησε τη Θεσσαλονίκη, για να πάει στη Ρόδο και να ζήσει μόνιμα.

Κι΄ όταν μιλάμε για αυτήν, θα σας αναφέρω τρεις, για να πάρετε είδηση για τι μιλάω: Η… Monica Bellucci της ρουλέτας, η πιο πληθωρική sexy λογίστρια της χώρας, η Θεσσαλονικά που λατρεύει τα μαγιό και πολλά άλλα! Μη σου πω και ότι αυτή είναι ο μοναδικός λόγος, που πολλοί επισκέπτονται το νησί των Ιπποτών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήδη, πολλοί αστέρες, βλέποντας την λάμψη και την φήμη της, την ζηλεύουν, κυρίως οι γυναίκες..Ωστόσο αυτή, είναι τόσο χαλαρή, cool και καλαμπουρτζού, που γίνεται αμέσως δεκτική, η ψυχή η παρέας, και όλοι την συμπαθούν.

Όλοι λένε για την Σοφία Μπιγίνα, και την φήμη της, ήρθε η ώρα να δούμε τι εννοούν. Βόμβα Νο 1… 

ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΓΙΝΑ - TheCaller
Η πιο "πληθωρική" και σέξι λογίστρια της χώρας! - TheCaller
mpikina3
mpikina2
mpikina5
mpikina
Σοφία Μπιγινά: Το πιο όμορφο Instagram στη Ρόδο | LifeViews
Σοφία Μπιγινά: Το πιο όμορφο Instagram στη Ρόδο | LifeViews
Η Σοφία Μπιγίνα είναι η… Monica Bellucci της Θεσσαλονίκης (pics) –  Balla.com.cy
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.