Mπράβο ρε Γιάνναρε! Δωρίζει 100 χιλιάδες δολάρια στο προσωπικό του γηπέδου των Μπακς!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ προχωράει σε μία πανέμορφη κίνηση, δωρίζοντας ένα τεράστιο ποσό προς τους συνανθρώπους του που θα μείνουν χωρίς δουλειά όσο το ΝΒΑ παραμείνει κλειστό.

Πέρα από μεγάλος μπασκεμπολίστας και σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και μία πανέμορφη ψυχή..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο σταρ των Μπακς θα δωρίσει 100 χιλιάδες δολάρια στους εργαζομένους του γηπέδου των Μπακς, οι οποίοι θα μείνει χωρίς δουλειά όσο το ΝΒΑ θα έχει λουκέτο!

Την κίνηση αυτή την γνωστοποίησε με ένα tweet του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει το προσωπικό του Fiserv Forum.

O Greek Freak έγραψε στο twitter: «Είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ!!! Και μετά τις δύσκολες στιγμές που ζούμε θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που κάνουν εύκολη την ζωή μου, της οικογένειάς μου και των συμπαικτών μου. Εγώ και η οικογένειά μου θα δωρίσουμε 100,000 δολλάρια στο προσωπικό του Fiserv Forum. Ολοι μπορούμε να το ξεπεράσουμε μαζί!!».

Διαβάστε επίσης : Μεγάλος μάγκας: Ο Βουτυράκος θα πληρώνει κανονικά, όσο τo Tokyo παραμείνει κλειστό λόγω κορωνοϊού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.