Η «κρυφή» συμφωνία και τα χολιγουντιανά πλάνα για Ζευγαρά

Η «κρυφή» συμφωνία και τα χολιγουντιανά πλάνα για Ζευγαρά

Όπως έγραψε το tsipasblog χθες, στη σκέψη να φτιάξει νέο νυχτερινό κέντρο, μεγαλύτερο του “Tokyo”, για να φιλοξενήσει τον ερχόμενο χειμώνα τη Λένα Ζευγαρά, όχι μόνο βρίσκεται, αλλά ξεκίνησε και να το υλοποιεί ήδη, ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυράκος. Μια είδηση που δεν πέρασε καθόλου στο ντόυκου.

Στο παραπάνω γεγονός έχει συμβάλει αδιαμφισβήτητα μια νέα, ευχάριστη εξέλιξη για το μέλλον της νεαρής τραγουδίστριας. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που έλαβε η ιστοσελίδα μας tsipasblog.gr,  Βουτυράκος και Μιχάλης Τουρατζίδης (ο μέντορας και παραγωγός της Ζευγαρά) συμφώνησαν κάτω από άκρα μυστικότητα να επεκτείνουν την ήδη σοβαρή, ισχυρή και πετυχημένη συνεργασία τους για δύο ακόμα έτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, μέχρι τότε μεσολαβεί κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, εντός του “Tokyo”, θα τραβηχτούν πλάνα χολιγουντιανού τύπου, από 15 διαφορετικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας και τελευταίας τεχνολογίας , για να φτιαχτεί το νέο live video της Ζευγαρά, στο οποίο θα απεικονίζεται ο “χαμός” που προκαλεί.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.