Kassiopi Project: Έτσι θα γίνει η μεγάλη επένδυση, αλά Costa Navarino, στην Κέρκυρα

Kassiopi Project: Έτσι θα γίνει η μεγάλη επένδυση, αλά Costa Navarino, στην Κέρκυρα

Περίπου έξι χρόνια μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της έκτασης και τρία χρόνια μετά τη μεταβίβασή ξεκινά η επένδυση στην Κασσιόπη της Κέρκυρας που θυμίζει εν πολλοίς Costa Navarino.

Το Banks.com.gr σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία του ογκώδους έργου στην περιοχή Ερημίτης της Κέρκυρας:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα γίνει ένα πολυτελές τουριστικό χωριό
Θα αναπτυχθεί στα πρότυπα του Costa Navarino
Θα εκτείνεται σε 490 στρεμμάτα
Θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επενδυτική παρέμβαση στο νησί
Θα ανοίξουν 1.500 θέσεις εργασίας
Θα τονωθεί η τοπική οικονομία

Στα 500 στρέμματα αυτής της μοναδικής ομορφιάς έκτασης, προβλέπεται για δόμηση το 7%, ενώ το 93% είναι χώρος πρασίνου (δασική έκταση που θα επιστραφεί στο ελληνικό κράτος).

Η εταιρεία επενδύσεων NCH Capital, με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα προχωρήσει σε 3 κατασκευαστικές ζώνες. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τη κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με 90 δωμάτια, 76 σουίτες και 21 ανεξάρτητες κατοικίες, σε συνεργασία με κορυφαίο όνομα τουριστικής αλυσίδας.

Η δεύτερη φάση αφορά, αντιστοίχως, 19 ανεξάρτητες κατοικίες, ενώ η τρίτη φάση αφορά τη κατασκευή μαρίνας, η οποία θα μπορεί να φιλοξενεί μέχρι και 60 σκάφη. Οι συνολικά 40 ανεξάρτητες κατοικίες, οι οποίες κατά μέσο όρο θα είναι εμβαδού 250 τ.μ. η καθεμία σε έκταση 1.000 τ.μ., θα διατεθούν προς πώληση.

Το χρονοδιάγραμμα

Μόλις μπουν οι μπουλντόζες και θα αρχίσει η πρώτη φάση κατασκευής του έργου, με στόχο να τεθεί σε λειτουργία τον Μάρτιο με Απρίλιο του 2021. Ο ορίζοντας αυτός αφορά το ξενοδοχείο, τις σουίτες και τα έργα υποδομής, συμπεριλαμβανομένης της μαρίνας που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο project, ενώ το οικιστικό συγκρότημα αναμένεται να αναπτυχθεί σταδιακά από το 2020 μέχρι το 2023.

πηγή : Banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.