H Ελένη Μενεγάκη και ο …Βαρδινογιάννης

H Ελένη Μενεγάκη και ο ...Βαρδινογιάννης

Αφού αγόρασε την τηλεόραση του alpha o Βαρδινογιάννης ανέλαβε πια και το κουμάντο στο πρώην κανάλι του Κοντομηνά. Δεν προβληματίζει κανένα κόμμα και κανένα ΜΜΕ γιατί ο όμιλος επιχειρήσεων του Βαρδινογιάννη, που διαθέτει ήδη το star έδωσε του κόσμου τα εκατομμύρια να αποκτήσει και δεύτερη τηλεοπτική συχνότητα. Αυτά είναι… ψιλά πράγματα.

Το μέγα ερώτημα που προς το παρόν δεν έχει απάντηση και απασχολεί τα μήντια είναι αν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των παρουσιαστών. Αυτό καίει τον πολύ κόσμο, και γι’ αυτό το θέμα παρακολουθείται… δημοσιογραφικά. Για παράδειγμα, τι θα γίνει με την Ελένη Μενεγάκη. Θα παραμείνει στον άλφα, κι αν ναι, με λιγώτερα χρήματα, και πόσα. Μήπως η παρουσιάστρια πάρει μεταγραφή. Ανοικτό το θέμα σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ και αγωνία στο σοβαρό κοινό που είναι φαν της κυρίας Μενεγάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, ποιοι είναι οι μαλάκες, για να θέσω και το δικό μου ερώτημα. Αυτοί που τα γράφουν, αυτοί που προβληματίζονται για το αύριο της κυρίας Μενεγάκη ή εκείνοι στους οποίους απευθύνονται τα σχετικά ρεπορτάζ.

Το τελευταίο που ενδιαφέρει τον νέο ιδιοκτήτη του alpha είναι αν θα κρατήσει ή όχι την κυρία Μενεγάκη και όποιον άλλον ακριβοπληρωμένο κι όχι ντόπιο τηλεοπτικό αστέρα. Όχι άλλο σανό.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.