Φωτιά στο φυτίλι της Αθήνας με την Ζευγαρά

Φωτιά στο φυτίλι της Αθήνας με την Ζευγαρά

“Επόμενη Πάολα” της νύχτας την είπε το tsipasblog.gr. Eπιτυχής χαρακτηρισμός. Ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, θα δείξει αν θα γίνει μεγάλη και σπουδαία. Καλό παιδί, ήσυχο, σεμνό, ηγέτης του εαυτού της, δεν πάει όπου την πάει ο άνεμος, σίγουρα αν δεν ήταν ξεχωριστή, θα είχε χαθεί στο ανώνυμο πλήθος. Αρκετά κοινά στοιχεία με την ανήσυχη, δαιμόνια, απόλυτα ηγετική στρατηλάτισσα συμπατριώτισσα της, Πάολα.

Η Λένα Ζευγαρά, ως γνωστόν, θα είναι η αρχηγός του Tokyo Theater, τον φετινό χειμώνα. Δεν πήγε τυχαία στον Βουτυράκο. Ήξερε ότι μπορεί να της δώσει αυτό που ζητάει, για το μεγάλο και κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Αυτονόητο ότι ο μικρός θα ζητήσει από τον μεγάλο. Ο μεγάλος δεν ζητάει. Όχι πως ο ισχυρός δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο από τον αδύναμο. Ο μικρός, όμως, στην περίπτωση η Ζευγαρά, επειδή της σχολής και διαβασμένη, εξαρχής, γνωρίζει τι να περιμένει από τον ισχυρό Βουτυράκo και δικαιώνεται απολύτως η επιλογή της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, δεν μου κάνει εντύπωση που η Ζευγαρά, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Tokyo Theater, παίζει..παντού. Σε δεκάδες site και λογαριασμούς social media που ασκούν σημαντική επιρροή στο χώρο της επικοινωνίας και της μουσικής βιομηχανίας. Ενώ το αποκορύφωμα αποτελεί η σημερινή της “παρέλαση” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που ..σαρώνει.

Με τη συμπεριφορά του, ο Γιάννης Βουτυράκος, δείχνει στην Ζευγαρά και στον μέντορα της, τον Τουρατζίδη, ότι έχει το δίκτυο και την ομάδα, για να την πάει στο επόμενο επίπεδο.

Αν, επομένως, η Ζευγαρά δικαιώσει όλες τις προβλέψεις, θα είναι πρώτη. Σχεδόν πρώτη.

Πριν κλείσω, μια άλλη εξίσου σημαντική και χρήσιμο να ειπωθεί διαπίστωση. Με τον Βουτυράκο πας πάσο. όχι κόντρα. Διαφορετικά αλλάζεις στρατόπεδο. Αν ως καρπαζοεισπράκτορας έχεις δέσει τη δουλειά πως το άλλο αφεντικό είναι πιο ξηγημένο.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Νυχτερινό κέντρο της Αθήνας επεκτείνεται διεθνώς, με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.