Επιχειρηματίας είναι, όχι πολιτικάντης και δημοσιοσχετίστας…

Γιάννης Βουτυράκος- Lamborghini- Light

Μπίζνες. Κλασικά πράγματα. Τοποθετώ κεφάλαιο σε μια δουλειά, στην οποία ποντάρω, την οργανώνω ακόμα περισσότερο αν παρουσιάζει προβλήματα, ελλείψεις, διαχειρίζομαι με το επιχειρηματικό μου δαιμόνιο το πρότζεκτ, με σκοπό να εξαντλήσω τις όποιες δυνατότητές του. Και αποκομίζω κέρδος.

Αυτός είναι ο στόχος του μπίζνεσμαν. Τους υγιούς μπίζνεσμαν. Εκείνος ο οποίος μπαίνει σε μια δουλειά και ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρότζεκτ, για την εξέλιξη, για να κερδίσει.. Όχι ο ύποπτος. Καλή ώρα κάποιοι τελευταίας γενιάς αμφιβόλου αξιοπιστίας τύποι. Εμπλέκονται στο νυχτερινή διασκέδαση για άλλους λόγους, άσχετους με το αντικείμενο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο θέμα μας. Ο επιχειρηματίας του «Tokyo» Γιάννης Βουτυράκος, δεν εφησυχάζει με τίποτα και ετοιμάζεται να καταπλήξει για ακόμη μια φορά το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να μπει δυνατά (και) στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή. Για το σκοπό αυτό, ένωσε τις δυνάμεις τους με τον Light και τον Dj Tune, δημιουργώντας το “NBA”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο μουσικό project, κατά τα πρότυπα της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά αυτή την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, με guest τον Light. Για τον οποίον, ο Βουτυράκος έφτιαξε μια χειροποίητη Lamborghini, για να βγει στο stage.

Αγαπάει τον συγκεκριμένο τραγουδιστή; Αδιάφορο. Δεν αποκλείεται να τον αγαπάει, όπως και να είναι θαυμαστής του. Όμως, εκτός από το “πακέτο”, τον κέρδισε κυρίως με το όραμα του, για είναι μόνο στο μαγαζί του φέτος τον χειμώνα! 

Ο Βουτυράκος έκανε μια εμπορική και επενδυτική κίνηση. Γιατί; Είπαμε. Οι μεγάλες επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για καινοτομίες, όχι όπλα να βάλουν λεφτά σε μια δουλειά. Το κέρδος θα έρθει-αν έρθει- σε βάθος χρόνου. Γιατί άλλο; Όχι για να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο και να «παίξει» σε πρωτοσέλιδα το όνομα του. Επιχειρηματίας είναι, όχι πολιτικάντης και δημοσιοσχετίστας…

Δείτε φωτογραφίες από την πανάκριβη χειροποίητη Lamborghini, που δημιουργήθηκε από τον Βουτυράκο για τον Light.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.