Έκανε το χατήρι του Light

Έκανε το χατήρι του Light

Περίπτωση που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Έναν άνθρωπο πετυχημένο και ισορροπημένο, μπάνικο και χαριτωμένο, με «πακέτο» πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς, να μην κάθεται «ήσυχα». Να βρίσκεται σε ανεξάντλητη και πυρετική δράση κάθε μέρα, εντός βέβαια του χώρου της επαγγελματικής του ενασχόλησης. Είπαμε. Περίπτωση που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

Όπως το λέω. Ο Βουτυράκος, ο Γιάννης, είναι σε διαρκή πόλεμο. Δεν κάθεται «καλά». Δεν την αράζει με τα λεφτά του και τη φήμη του, δεν του φθάνει η κάργα υπερπετυχημένη πορεία του, οι διαφόρων ειδών επιχειρήσεις που διευθύνει με κοτζάμ ομάδα συνεργατών, ούτε τη βρίσκει με τα άλλα χόμπι του. Με τίποτα δεν του φθάνει το success Story που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με όλα τα πιο γνωστά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Όχι, δεν τον γεμίζει όσο «αλκοολίκι» με το νέο εγχείρημα. Τη δύσκολη ενέργεια, τη ριψοκίνδυνη προσπάθεια, το τόλμημα να φτιάξει κάτι καινούργιο. Και όπως το έχει αποδείξει, πιάνουν για τα καλά τα χέρια του. Μπορεί να φτιάξει σχεδόν τα πάντα, εκτός από άνθρωπο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιάννης Βουτυράκος

Επί του θέματος. Ο συγκεκριμένος τύπος, ξέρετε ήδη πως μπήκε δυνατά (και) στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, δημιουργώντας το “NBA”. Ένα φιλόδοξο μουσικό project, κατά τα πρότυπα της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, το οποίο “παίχτηκε” για πρώτη φορά χθες Πέμπτη στο Tokyo, με τον Light σε ρόλο one man show. Aλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό. Έκανε το χατήρι στο διάσημου ραπερ και του έφτιαξε μια χειροποίητη, εντυπωσιακή και πανάκριβη απομίμηση της Λαμποργκίνι, για να βγει επάνω στο stage.

Δείτε αποκλειστικά video (ΕδώΕδώΕδώ) που εξασφάλισε το tsipasblog.gr

Πρωτοπόρος και πάλι ο Βουτυράκος. Θυμίζω ότι το νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στο Γκάζι, το Tokyo, ετοιμάζεται να επεκτείνει το brand του στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου (Διαβάστε εδώ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.