Δύο “βόμβες”, καλλιτεχνικές και εκρηκτικές, από τον “Πατριάρχη” της ελληνικής νύχτας

Θανάσης Παπαγεωργίου

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έριξε όχι μία, αλλά δύο πολύ hot “βόμβες”, εν μέσω καλοκαιριού: Θα “σκάσουν” στις 14 και 15 Αυγούστου, φυσικά με όλα τα απαραίτητα μετρά. Πρώτα η Λένα Ζευγαρά και την επόμενη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Που ; Στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, που του ανήκει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βόμβες … καλλιτεχνικές και ..αναίμακτα.. Κυριλάτα το λέμε. Έτσι, ξηγιέται ο πολύπειρος και ιδιαίτερα οξυδερκής, επιχειρηματίας της νύχτας, που δικαιολογημένα θεωρείται ως ο Πατριάρχης της οικογένειας της ελληνικής νύχτας.

Διαβάστε επίσης : Τι θα βάλει ο Παπαγεωργίου ;

Όντας πριν πολλά χρόνια πιτσιρικάς και εντελώς άφραγκος, άφησε την Αμαλιάδα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου εργάσθηκε μαζί με τον Βασίλη Κοντόπουλο (Posidonio) σαν «Βοηθοί» στις «Αναμνήσεις», στην οδό Νίκης, που τότε φιλοξενούσε τον Τόλη Βοσκόπουλo. Επειδή, όμως, ήταν πολύ ανήσυχο μυαλό και “ψαχνόταν”, δεν άργησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να έχει σήμερα το «ΦΗΒΕΡ». Το πρώτο “θηρίο” και πρωτοποριακό μπουζουξίδικο της πρωτεύουσας, που άνοιξε λίγο μετά το 2000 και, μέχρι σήμερα, κάνει -κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά- «παπάδες».

Και μη ξάνετε πως μόλις τον περασμένο χειμώνα, ο Παπαγεωργίου δαπάνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να το ανακαινίσει ολικά, ώστε να φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Πάνο Κιάμο.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, όπως έχει αποκαλύψει το TsipasBlog, απέκτησε εν μέσω καραντίνας το Lido.

Τα καλοκαίρια κατεβαίνει στην Κουρούτα, που διατηρεί δύο πολύ όμορφους χώρους, το φρέσκο-ανακαινισμένο “Θέα” και τον “Ιππικό Όμιλο”.

Και βέβαια ο Παπαγεωργίου δε το πάει μόνο έτσι. Δηλαδή; Έχει και πολλές άλλες επιχειρήσεις, που δεν σχετίζονται μόνο με την νύχτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.