Digital Warranty – “Συμμαχία” για το internet marketing στην Πάτρα!

Σε μια εποχή που οι djs, οι φωτογράφοι και απλοί εργαζόμενοι των επιχειρήσεων έχουν γίνει “μηχανές” marketing και PR, δύο νέα κορίτσια που πιστεύουν στην ιδέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θεωρώντας πως είναι αυτές που δίνουν σε κάθε χώρα δύναμη, οικονομική ανάπτυξη και κυρίως ελεύθερους ανθρώπους… κάνουν αυτό που αγαπούν, digital marketing!
H Eλένη Βαμβάτσικου και η Γεωργία Κοσμά μας συστήνουν την “Digital Warranty”. Η εταιρεία με έδρα την Πάτρα ασχολείται με το εφαρμοσμένο marketing και ειδικά το digital κομμάτι. Ως επιχείρηση υφίσταται εδώ και λίγους μήνες και τολμώ να πω ότι είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εταιρεία digital marketing στην Πάτρα.

“Είμαστε νέοι σε ηλικία (όλη η ομάδα), ο καθένας με εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Έτσι, το καλό είναι ότι μπορούμε να καλύψουμε πολλές διαφορετικές ανάγκες συνδυάζοντας ταυτόχρονα πολλές υπηρεσίες. Αυτό που στο εξωτερικό αποκαλείται «360 Marketing Agency»”, επισημαίνει η Ελένη Βαμβάτσικου απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας που ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό και το μεταπτυχιακό της με εξειδίκευση στο Digital Marketing του Πανεπιστημίου Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την ίδια ώρα η Πατρινή δημοσιογράφος Γεωργία Κοσμά, με εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ (εφ. Πελοπόννησος, Patrasevents.gr, TELE TIME κ.ο.κ.) που δεν άργησε να μεταφέρει το πτυχίο της στην  δημοσιογραφία σε σχετικές θέσεις επικοινωνίας, αφού συνειδητοποίησε τις προκλήσεις και τους περιορισμούς στη δημοσιογραφική βιομηχανία,  προτρέπει και άλλες γυναίκες να προχωρήσουν στη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Η αλήθεια είναι πως πολλές επωνυμίες στην Πάτρα, αναζητούν ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SΕΟ που επεκτείνονται σε όλη την Ευρώπη, με νέες και νέους που σπουδάζουν Γραφιστική, Πληροφορική, Δημοσιογραφία και Πολυμέσα και πολλά άλλα να μπορούν να εφαρμόζουν τις δεξιότητές τους σε εξειδικευμένους τομείς στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. O στόχος της είναι ένας: Η αύξηση των πελατών και των πωλήσεων σε μια επιχείρηση. Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα, δεδομένου ότι η τεχνολογία, οι τεχνικές και τα διαθέσιμα «εργαλεία» εξελίσσονται με τέτοια ταχύτητα, που για κάποιον που δεν είναι η δουλειά του, είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσει. Πόσο μάλλον, δε, να επιλέξει και τα κατάλληλα για την περίπτωση του…

Mάθετε περισσότερα: https://www.facebook.com/digitalwarranty

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Γεωργία Κοσμά
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ελένη Βαμβάτσικου
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.