Cabana Live Stage : Οι τελευταίες πρόβες πριν την αποψινή πρεμιέρα

Cabana Live Stage :Οι τελευταίες πρόβες πριν την αποψινή πρεμιέρα

Οι φωτογραφίες μας ήρθαν χθες το βράδυ. Και αποτυπώνουν ένα ακόμη μεγάλο ξεκίνημα. Μια αρχή. Μια ομαδική προσπάθεια μέσα στην κρίση.

Το Cabana Live Stage κάνει πρεμιέρα σήμερα και είναι γεγονός πως στην πρόβα τζενεράλε όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τόσο οι δύο ηγέτες επί πίστας, Ζαφείρης Μελάς και Χάρης Κωστόπουλος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του μουσικού σχήματος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από κοντά και οι ιδιοκτήτες του χώρου, Γρηγόρης Τουφεκλής και Χρηστος Μαγκλασης, οι οποίοι επενδύουν πολλές χιλιάδες ευρώ. Και όχι φυσικά για να ικανοποιήσουν την δική τους ματαιοδοξία, αλλά να εξυπηρετήσουν το κοινό που τους ακολουθεί και τους πιστεύει. Τόσο τους ίδιους, αλλά και τους καλλιτέχνες τους.

Ξέρει καλά ότι για να χτίσουν μια πορεία στη νύχτα…για να μείνει τ ΄ονομά τους στην πιάτσα, για να τους σέβονται οι μικρότεροι οφείλουν τα χρήματα που κερδίζουν να τα επενδύουν.

Μόνο έτσι θα αποκτήσουν υστεροφημία. Μόνο έτσι θα έχουν διάρκεια. Και οι συγκεκριμένοι έχει αποδείξει πώς δεν είναι φούσκα που κάθε χρόνο κάθε σεζόν σκάνε…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.