“Bόμβα” Γεωργούντζου για συνέντευξη Παπαγεωργίου

Σωτήρης Γεωργούντζος- Θανάσης Παπαγεωργίου

Μέχρι τώρα απλώς το διέρρεαν. Πλέον το λένε καθαρά. Ότι οι ίδιοι, δηλαδή οι μέτοχοι, έδωσαν την Παναχαΐκή στον Σάκη Καλογερόπουλο, ενώ ήξεραν για τον plan b, αλλά δεν το είχαν εγκρίνει. Που σημαίνει ότι αυτό που λένε, ότι δεν εμφανίστηκε κάποιος άλλος επενδυτής πλην του Καλογερόπουλου, δεν είναι αληθές. Έδωσαν τα κλειδιά στον Ελληνοσουηδό, προφανώς γιατί τους φάνηκε πιο αποδοτικός.

Ο “Καλαματάρχης”, Σωτήρης Γεωργούντζος, ήταν σαφής στις δηλώσεις του, στον SPORT24 RADIO Πάτρας, για το αν υπήρχε στον ορίζοντα η λύση του Θανάση Παπαγεωργίου. «Το μόνο εύκολο είναι να βγει και να πει, ζήτησα το μαγαζί και δεν μου το δώσανε. Ας περιμένουμε, λοιπόν, γιατί εγώ ξέρω ότι θα μιλήσει ο Παπαγεωργίου. Προσπαθεί και αυτός να καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν μπορεί να πιστέψει τις εικόνες που βλέπει ο άνθρωπος»!!! ΄

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέει αλήθεια ή ψέματα ο Μεσσηνίας και γνωστός ντόπιος δημοσιογράφος ; Είναι κάτι που μπορεί να αποκαλυφθεί εύκολα μόνο αν σπάσει την σιωπή του ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Άρα, ο Γεωργούντζος δεν θα διακινδύνευε ποτέ μία διάψευση του από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Γιατί, όμως, οι μέτοχοι επέλεξαν τον άγνωστο για εκείνους, μέχρι τότε, Καλογερόπουλο και όχι τον Παπαγεωργίου ; (που -κατά τον Γεωργούντζο- και τα χρήματα, και τη δύναμη, και το τσαγανό έχει. Συν τοις άλλοις, είναι και εδώ δίπλα μας, ξέρουμε που θα τον βρούμε)

Παίζουν πολλά σενάρια, ας περιμένουμε μέχρι τη συνέντευξη του Παπαγεωργίου. θαρρώ πως πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Ποιος ξέρει. Ο πρώτος στη γη που μίλησε ανοικτά, δηλαδή ότι άνθρωπος ευκαιριών είναι για την Παναχαΐκή ο Παπαγεωργίου, είναι ο ΤΣΙΠΑΣ. Και αν του δίνανε την ευκαιρία, κάποιοι θα αποκτούσαν νυχτοκάματα διαρκείας από αυτόν, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα, το μαύρο δεν θα βαφτεί ροζ. Το μαύρο θα παραμένει μαύρο.

Όλοι έλεγαν, τότε, ότι ο Τσίπας είναι νεροκουβαλητής του. Σήμερα, για πρώτη φορά, αναγνωρίζουν πως ίσως να είχα δίκιο. Ακόμη και οι οργανωμένοι παραδέχονται πως –υπό τις υπάρχουσες συνθήκες- θέλουν Παπαγεωργίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.