Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες (της νύχτας) που δεν “φοβούνται” τον κορονοϊό

Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες (της νύχτας) που δεν "φοβούνται" τον κορονοϊό

Όπως το διαβάζεις. Τα παλούκια είναι όρθια και κοφτερά μπροστά μας και πως να τα ξεχάσεις. O άλλος απέναντι δεν κάνει το χόμπυ του. Η χοντρή ζημιά που κάνει κάθε μέρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Δικαιολογημένοι, λοιπόν, όσοι επιχειρηματίες της νύχτας κατέβασαν ή θα κατεβάσουν νωρίτερα ρολά. Άλλα, από την άλλη, μήπως o κορονοϊός τους… βγάζει από την δύσκολη θέση; Μήπως τους διευκολύνει να κάνουν ηρωική έξοδο, αφού έτσι κι αλλιώς μετά τις γιορτές η δουλειά είχε καθίσει ; Μήπως άρπαξαν την ευκαιρία, φοβούμενοι ότι η ιστορία αυτή θα γινόταν η αφορμή να φανερωθεί η γύμνια στα θεμέλια του μηχανισμού τους; Δεν ξέρω, ρωτάω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχουν, πάντως, και κάποιοι που όταν ζόρισαν τα πράγματα, αποφάσισαν να προχωρήσουν. Δεν πανικοβλήθηκαν, κράτησαν την ψυχραιμία τους και ξεκαθάρισαν το μέλλον των νυχτερινών του κέντρων.

Αναλυτικά έχουμε :

Κώστας Μπερτάκης : Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, έτσι και τώρα, παρόλο τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, είναι non stop. Εστιάζει όλη του την προσοχή, αφενός στο Teatro, που το ανακαίνισε δύο φορές, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, και στις 13 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα με το νέο σχήμα Πάολα -Κορκούλης. Αφετέρου στο άλλο του νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στο Vogue, που θα έχει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Γιάννης Βουτυράκος : Πάει ..τρένο με την Ζευγαρά στο Tokyo και θα συνεχίζει να πηγαίνει, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη. Εκτός, βέβαια, και αν χειροτερέψει δραματικά η κατάσταση στην εξάπλωση του μυστηριώδους θανατηφόρου ιού από την Κίνα, με αποτέλεσμα αυτό να αναγκάσει την κυβέρνηση μας, να προσχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας -μεταξύ άλλων και- των νυχτερινών ναών.

Τάκης Γιγουρτάκης-Νίκος Βέρτης : Eίναι συνέταιροι στο “Yton” και φέτος ανέβασαν κατά πολύ τα ποιοτικά στάνταρ της νύχτας. Δεν κάνουν αλλαγές, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Κώστας Ματσίκας (Έναστρον) : Χωρίς διακοπή, χωρίς παύση, και στην ….κορονοϊκή εποχή, το επιτυχημένο δίδυμο Σαμπάνης-Γαρμπή.

Θανάσης Γκουγκούσης : Το Fragelico κάνει καλή σεζόν με Μακρόπουλο-Μενιδιάτη (προστέθηκε χθες και η Ιουλία Καλλιμάνη). Κατά τα άλλα, όπως τα ξέρετε, παραμένει σταθερό στα τριήμερα (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο).

Γιάννης Μωράκης : Τα 14 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 45, δεν τον πτοούν και δεν τον τρομοκρατούν. Ούτε αυτόν, ούτε τη ναυαρχίδα του, το BOX, στο οποίο οι Melisses δεν αλλάζουν το πρόγραμμα τους. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο κοντά σας.

Η Πέγκυ Ζήνα στο όσο πρέπει «Φως» εξελίχθηκε σε συνήθεια και όχι έκπληξη…Και έτσι θα παραμείνει.

Παναγιώτης Σαρδελής : Αναλυτές εκτιμούν ότι είναι από τους μεγάλους κερδισμένους της σεζόν. Είχε την φαεινή ιδέα να μισθώσει το ιστορικό Can Can, αμέσως μετά να “παντρέψει” τους Θέμη Αδαμαντίδη-Γιάννη Καψάλη-Γιώτα Γρίβα και-κατά γενική ομολογία-του βγήκε. Συνεχίζεται η πορεία τους.

Γρηγόρης Τουφεκλής-Χρήστος Καρεμπέ : Παίζουν ..μπάλα και θα παίζουν σε δύο γήπεδα. Στο Cabana (Γ.Βελισσάρης.Τ.Κατσίγιαννη-Γ.Κατσίγιαννης) και στο τελευταίο τους απόκτημα, στις “3 Γέφυρες” (Μέλας-Τάσσιος-Βέρρα).

Διαβάστε επίσης : Κορονοϊός-Έβρος: Πλήγμα και στην νύχτα- «Λουκέτο» ο Καρράς- Άλλα 3 Σάββατα οι Σφακινάκης-Γονίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.