Η απελπισμένη και ανύπαρκτη νύχτα, ελπίζει στην Άνοιξη

Πρώτα ονόματα, συμπαθέστατα, γλυκύτατα, όμως να που βαράνε μύγες. Συμβαίνει και στους πιο μεγάλους σταρ. Σε καθένα που βρίσκεται σε τροχιά σταθερής και ανοδικής καριέρας, όμως σήμερα, για κάποιους λόγους, που συνδέονται με τον κορωνοϊό, όλα τα μεγάλα ονόματα, βρίσκονται στο κενό. Στο πουθενά.

Τραγουδιστές με επιτυχίες, που σήμερα, στα ραδιόφωνα, ακούς μόνο τα hit τα δικό τους, να κάθονται. Αλλά βγάζουν τραγούδια, επειδή δεν θέλουν να τραυματιστεί το προσωπικό τους brand.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ και μήνες ουσιαστικά είναι ανύπαρκτοι όλοι τους. Επόμενο σαν άνθρωποι, να δοκιμάζονται ψυχολογικά. Να είναι απελπισμένοι. Οι γυναίκες κάποιών, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αυτοί, τι; Θα ήθελαν να διατηρήσουν το εκτόπισμά τους, όπως το έργο πήγε, ούτε κουβέντα να το αυξήσουν. Θα τους το επιτρέψει η κορωνοϊός και η κυβέρνηση, όμως; Θα ανοίξουν τα μαγαζιά το καλοκαίρι, όπως ακούγεται από τις περισσότερες φωνές και για τότε προγραμματίζουν όλοι οι σοβαροί παίκτες ;

Στο γήπεδο των προβλέψεων, παίζει δυνατά, πολύ δυνατά αυτή η περίοδος. Άνοιξη και μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης : Με ψυχολογικά οι παίκτες της νύχτας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.