Η Al Food γίνεται Salco και ξεκινάει την παράσταση με τα αστέρια

Φίλος μου, τεράστιος, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σοφούς της αγοράς, πάντα μου μιλούσε για την ανάγκη της άμεσης ανάδειξη των παραδειγμάτων εκείνων, στο χώρο του επιχειρηματικού θεάματος, που βλέπουν στην κρίση την ευκαιρία να εξελιχθούν, να πάνε στο επόμενο level, να βγουν ακόμη περισσότερο στην επιφάνεια, να μην φοβούνται να αλλάξουν, κι άλλα τέτοια καθόλου απίθανα και αφηρημένα. Σήμερα, ο ίδιος σοφός, διότι με την επικοινωνιακή του δύναμη έχει χαράξει στην αγοραστική μνήμη, στην πανελληνία αγοραστική συνείδηση, τι αξίζει και τι όχι, μου είπε:

«Υπάρχουν εταιρίες που σε διώχνουν. Φύγετε, μακριά. Yπάρχουν, όμως, και εταιρίες που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία. Και η Salco είναι μια τέτοια περίπτωση».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην ουσία πρόκειται για την συνέχεια της εταιρίας Al Food, με έδρα το Μιντιλόγλι Πατρών, που διατηρεί σύγχρονη αποθήκη logistics. Το οποίο εξυπηρετεί κυρίως το χώρο του χονδρεμπορίου, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις.

Διαθέτει το δικό της δίκτυο διανομής και δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών της στο χώρο της. Οι έμπειροι πωλητές της, παρέχουν στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Σε συνεννόηση με τους πελάτες της, διαμορφώνει τη διάθεση των νέων προϊόντων, εγχώριων και εισαγωγής, με στόχο μακροχρόνιες συνεργασίες με συνέπεια.

Αυτά, λοιπόν, όλα τα αξιοζήλευτα της Al Food, “περνάνε” στην εξέλιξη της, την Salco, η οποία λειτουργεί ακριβώς την λογική του ποδοσφαιρικού θεάματος. Που χωρίς Μέσι, Ρονάλντο, τα μεγάλα δηλαδή ονόματα, δεν υπάρχει το show. Έτσι, και η Salco, για να μπει δυνατά, κατευθείαν στην μεγάλη περιοχή, κακά τα ψέματα, έχει ανάγκη το σταριλήκι. Και τα αστέρια έχουν όνομα, έχουν πρόσωπο, και αυτά που θα μαγνητίσουν τα πλήθη είναι :

Τα Replay παπατάκια
Το Εμφιαλωμένο Νερό Ερύμανθος
Τα κρουασάν Belino

Το νερό μας - Νερό Ερύμανθος | Erymanthos Water

Salco-Μεγαλώνουμε μαζί
Διεύθυνση : Γερασίμου Κατσάμπα 8, Μιντιλόγλι Πατρών
Τηλ : 2610 64 7077 – 6942 258619
Mail : xristarasofia@salconet.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.