500 εκατομμυριούχοι ευχαριστούν τον Καλλέργη

500 εκατομμυριούχοι ευχαριστούν τον Καλλέργη

Το “Passione Rossa”, το επίσημο και μεγαλύτερο κλαμπ της Ferrari στην Ιταλία, που αριθμεί 500 μέλη, με «πακέτο» πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς, αφού μιλάμε για εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Αλέξανδρο Καλλέργη. Μιλάμε, δηλαδή, για την ελίτ της Ιταλίας. 

Σε αυτήν, αναφέρεται πως ο πατρινός επιχειρηματίας, ο χρυσός χορηγός της εκδήλωσης “Ferrari Days”, που έλαβε χώρα πριν περίπου δύο μήνες στην Πάτρα, για να γιορτάσουν τα 20α γενέθλια τους, ήταν άψογος σε όλα του. Να μιλήσουμε σοβαρά. Που σημαίνει να μιλήσουμε αληθινά, να δούμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πράγματι, ο Καλλέργης κέρδισε πόντους και τώρα εξαργυρώνει την επιτυχία του. Από τα τοπικά event διαφόρου τύπου, που χορηγεί για παραπάνω από μια δεκαπενταετία, βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με 500 εκατομμυριούχους τύπους, ιδιοκτήτες Ferrari, που γεννήθηκαν στην Ιταλία. Και μόνο αυτό, αυτομάτως, τον κάνει παίκτη άλλου μεγέθους και βεληνεκούς. Πρωτοκλασάτο όνομα στη μαρκίζα.. Πρωτοσελιδάτο στα media. Πως;

Από αυτό εδώ το ευχαριστήριο κείμενο, που το αλιεύσαμε από την επίσημη σελίδα (των 75 χιλιάδων like) στο facebook της Ferrari Club-Passione Rossa. Διαβάστε :

Θα πει άλλος, όμως, πως όλα αυτά τα κοσμικά και αθλητικά έργα γίνονται για την κονόμα, για το θεαθήναι. Ότι δεν κερδίζονται έτσι ιδέες, ιδεώδη, πατρίδες, θρύλοι και παραδόσεις. Νταραβέρι να γίνεται. Kι άσε τον ανυποψίαστο ανθρωπάκι να θαρρεί ότι όσoυς βλέπει, όσους διαβάζει στο internet, ακόμη και η ομαδάρα του, όχι οι λεγεωνάριοι, κερδίζουν, χάνουν, τέλος πάντων αγωνίζονται για τα όσια και ιερά της φανέλας. Σαλάμ.

Κατά πάσα πιθανότητα ΝΑΙ. Στην προκείμενη περίπτωση, όμως, η εκδήλωση με τις πανέμορφες Ferrari, στο μεγαλύτερο μέρος της, χρηματοδοτήθηκε από τον κύριο Καλλέργη και υπήρχε δωρεάν είσοδος για το κοινό. Το οποίο δείχνει ότι δεν έγινε για ίδιον όφελος και την… κονόμα. 

Μιλώντας για μένα, και μόνο ότι ακουστήκαμε ως πόλη σ’ όλη την Ευρώπη, μου αρκεί …και με το παραπάνω. Μιλάμε για την Πάτρα, που παρακμάζει μέρα με τη μέρα σε όλα τα επίπεδα. Που είναι έρμαια των ανθρώπων της, οι οποίοι, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, θα διέπρεπαν ως στρατοπεδάρχες..Κοινώς πανηγυριτζιδες!

Διαβάστε επίσης : Με Ferrari και Καλλέργη ακούγεται η Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.