Όταν θα έχουν πιει όλη την ηρωίνη

Όταν θα έχουν πιει όλη την ηρωίνη

‘”Μας κάνει πόλεμο ο Μαρινάκης, ο οποίος διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα, τους δυο τόνους ηρωίνης με το πλοίο Noor 1”. Αυτό είπε ο κολλητός του Τσίπρα, η υπουργάρα Νίκος Παππάς, αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τον συντροφο υπουργό δικαιοσύνης, τον πρώην και τον νυν. Και να απολογηθεί ο Παππάς για λογαριασμό της κυβέρνησης τους, σχετικά με τούτη τη χοντρή και βέβαια περίεργη, αν όχι ύποπτη καθυστέρηση της υπόθεσης.

Για να μη ξεχνιόμαστε. Από το 2014 οι αρχές έκαναν τσακωτό το παπόρι Noor 1 που είχε μεταφέρει δύο τόνους ηρωίνη από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα. Το παρακάτω έσκασε στα χέρια της κυβέρνησης του Σύριζα και από τότε σέρνεται χωρίς ακόμα να ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια. Με συνέπεια να βρωμάει η δουλειά πως κάποιοι κάτι μαγειρεύουν και τι κάνει γαβ γαβ στους δρόμους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μαρινάκης είναι διωκώμενος. Καλώς τον σύντροφο Νίκο. Μας έδωσε την πασίγνωστη είδηση. Πάρακάτω; Έχει τίποτα το αποκλειστικό, για να κάνουμε ταμείο;

Αν είχε βγει στην πιάτσα η ηρωίνη που κατασχέθηκε, σχεδόν θα την είχαν πιει κιόλας οι μερακλήδες. Τέλος πάντων, είναι σε θέση να μας πει κανείς πότε θα τελεσιδικήσει το έργο; Δεν στοιχηματίζουμε για το αν τελικά θα βρεθεί ένοχος ο μεγαλομετόχος του Ολυμπιακού ή θα την σκαπουλάρει πάλι, όπως σε άλλες αμαρτίες που η δικαιοσύνη τον βρήκε μπλεγμένο. Το ερώτημα, και απευθύνεται στην κυβερνητική, όχι την δικαστική εξουσία, είναι πότε προβλέπεται με το καλό να κλείσει η υπόθεση. Για να πάμε παρακάτω.

apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.