Ψηφίζουν τέως μπράβους και όμορφους playboy

Ψηφίζουν τέως μπράβους και όμορφους playboy

Οι πολλοί πλέον, ή έστω αρκετοί από τους πολλούς, δεν είναι με την αριστερή ερώτηση αλλά με την δεξιά απάντηση, που καθηλώνει με την υπεροψία και την βεβαιότητα πως οι δεξιοί, εκτός από καλοί, πλούσιοι και ευτυχείς, θα κυβερνούν εσαεί αφού είναι οι μόνοι που δεν έχουν καμιά ενοχή για την οιδιπόδεια σχέση με την εξουσία. Εξ ου και η πανωλεθρία της αριστεράς ανά την Ευρώπη, που ψηφίζει πλέον όμορφους play-boys, τέως μπράβους νυκτερινών κέντρων και ανερυθρίαστους φασίστες που θέλουν να κάνουν τις κοινωνίες γκέτο αποστειρωμένων φοβικών κεφαλοκυνηγών των άτυχων μεταναστών.

Οι ενοχικοί πτωχοί (πολλοί συνήθως, αφού για κάθε πλούσιο αντιστοιχούν χιλιάδες πτωχοί κατά τον Άνταμ Σμιθ και συγκεκριμένα τότε εξακόσιοι και σήμερα απείρως περισσότεροι) πολίτες πρέπει ή να λατρεύουν τον ηγεμόνα ή ακόμα καλύτερα να τον φοβούνται όπως λέει ο Μακιαβέλλι εύστοχα. Έτσι εξηγείται πως τα πιο φτωχά στρώματα (μικροαστοί τουτέστιν) στρέφονται στην απλοϊκή και ανιστόρητη λογική που δεν θέλει επιχειρήματα με φαιά ουσία, αλλά κουτσομπολιά, φαντάσματα και θαύματα:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Ένας Άγιος είναι πάντα πιο χρήσιμος από έναν φιλόσοφο και έναν επιστήμονα που θα ασκήσει το νου και τη λογική για να καταλήξει κάπου. (Θυμηθείτε τους ψεκασμένους στην έναρξη της κρίσης αλλά και προσφάτως την επιτυχία ενός άλλου ψεκασμένου στις εκλογές, τηλεπωλητή και κατόχου της αλήθειας της παγκόσμιας ανθελληνικής συνωμοσίας).

Στον παλιό μεσαίωνα καίγανε τις γυναίκες σα μάγισσες επειδή είχαν περίοδο, στον σημερινό μεσαίωνα καίνε τους εγκεφάλους μας οι τηλεοπτικοί μάγοι που πολλαπλασιάζονται ως μύκητες με τα πρωτοβρόχια από την υγρασία των ψεκασμένων νεφών που μας περιτριγυρίζουν.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από γραφτό στο ZOUGLA.GR

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.