Χαμένος ο Μιλόσεβιτς στην φιλική ήττα της Παναχαΐκής στην Ολλανδία

Χαμένος ο Μιλόσεβιτς στην φιλική ήττα της Παναχαΐκή στην Ολλανδία

“Κάναμε καλό ξεκίνημα, παίξαμε καλά για πρώτο φιλικό παιχνίδι”.

Ποιος το λέει αυτό, σε Αγγλικά που θυμίζουν Τσίπρα, ότι παρά την ήττα της Παναχαΐκής από την άγνωστη και άσημη Μπέερσον, επί ολλανδικού εδάφους, όπου έχει καταλύσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το πρώτο φετινό δείγμα γραφής ήταν συμπαθητικό; Ο προπονητής της, Ζvezdan Milosevic, που έχει για βοηθό κάποιον Marko Jovanovic, με ένσημα από την Αλβανία. Αυτή είναι η δουλειά του, να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, άρα χρειάζεται να δίνει… υποσχέσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Σε γενικές γραμμές, νιώθω καλά με την ομάδα. Μπορεί να χάσαμε το παιχνίδι, όμως σε αρκετά σημεία ήμασταν καλοί” ήταν η αξιολόγηση του Σερβοβόσνιου. Με βάση, δηλαδή, το γεγονός ότι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Υπονοεί ότι μέρα με την μέρα θα μαθαίνει, θα ανεβαίνει, θα ενισχύεται, αλλά για αυτό θέλει πίστη και στήριξη…

Η δική μου άποψη. Απέτυχε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της η Πανάχα, λίγες ημέρες μόνο αφότου πάτησε το πόδι στη χώρα της τουλίπας, διότι η δεύτερης κατηγορίας Βελγίου Μπέρσοτ, είναι εντελώς ανύπαρκτη και ανυπολόγιστη στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Προσωπικά, πρώτη φορά την ακούω. Σε αντίθεση με την Λόκερεν, που θα αντιµετωπίσει το Σάββατο και την επίσης Βελγική Οστάνδη την Κυριακή. Τις έχουμε ξανακούσει.

Δεν ξέρω πως θα αξιολογηθεί ο βαθμός προετοιμασίας των πατρινών όταν αντιμετωπίσουν αυτούς τους δύο αντιπάλους. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε στο γήπεδο.

Επομένως. Μετά από μια ήτα, ακόμη και φιλική, δεν μπορεί να λέει ”Μπράβο” ο Μιλόσεβιτς. Του ταιριάζει περισσότερο η ευθύνη για την προβληματική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, η οποία, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δύσκολα να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του ντόπιου ποδοσφαίρου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.