Φοβερό! Παίρνουν στα σοβαρά τον …Ζουράρη

Φοβερό! Παίρνουν στα σοβαρά τον ...Ζουράρη

Ο γνωστός Κώστας Ζουράρις μέσα στη Βουλή, δηλαδή απευθυνόμενος στον μέσο Έλληνα, λέει κάτι απίθανα και πάνω στη ροή του ακαταλαβίστικου λόγου πετάει την ατάκα «Μια λυπημένη αναφροδισία» ή «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν» ή «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη καύλα».

Κατ΄αρχήν δεν είναι βέβαιο ότι ο τύπος μιλάει σοβαρά. Ότι εννοεί αυτά που βγάζει από το στόμα του; Ότι δεν κάνει πλάκα. Ότι δεν βάζει δύσκολα στους βουλευτές, κυβερνητικούς κι όχι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πόσοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς λέει ο Ζουράρις που στο φινάλε δεν μιλάει ως βουλευτής, ως εκπρόσωπος του λαού, αλλά κάνει επίδειξη αρχαίου ελληνικού λόγου και πνεύματος, λες και βρίσκεται σε συμπόσιο,σε φόρουμ με την παρουσία ξένων πανεπιστημιακών φανατικώς της κλασικής αρχαιότητας.

Εκτός από τον μορφωμένο Τσίπρα, άντε 2-3 ακόμα του Σύριζα να παίρνουν πρέφα τον λογιότατο Ζουράρι. Που συμβούλευσε τους βουλευτές της ΝΔ να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Το φοβερό είναι ότι τον παίρνουν στα σοβαρά τον βουλευτή, πλέον του Σύριζα. Τι είναι αυτά που λες, είσαι νούμερο, είσαι απαράδεκτος κι άλλα τέτοια μπαχαρικά. Η αποτυχία του Ζουράρι είναι να τον αγνοήσουν.

-από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.