«Φήμες»: Πατρινή εκπροσώπηση-σούπερ έκπληξη- στη νέα κυβέρνηση!

«Φήμες»: Πατρινή εκπροσώπηση-σούπερ έκπληξη- στη νέα κυβέρνηση!

Ε…, αυτό κι΄ αν είναι έκπληξη. Όχι τόσο το γεγονός ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο «εκλεκτός» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για την κάλυψη της θέσης του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά για το ποιος πιθανολογείται ότι θα παίξει ρόλο συμβούλου στο πλευρό του.

Λοιπόν, ακούω έντονα το όνομα του έγκριτου Πατρινού δικηγόρου και τέως βοηθού διαιτητή Σούπερ Λίγκ, Δημήτρη Γκαβέρα. Μπορεί ο ίδιος να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην λέει το παραμικρό, ωστόσο το ρεπορτάζ μου αναφέρει με σιγουριά ότι τον θέλουν. Κυρίως λόγω της ιδιότητας του, αλλά και των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με ορισμένους από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτών που κινούν τα νήματα, με άλλα λόγια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μακάρι να μην αποδειχθούν μόνο φήμες. Μακάρι να υπάρξει Πατρινή εκπροσώπηση -και μάλιστα από ένα άτομο που δεν περίμενε κανείς- στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Περιμένουμε, επομένως, να αναλάβει και επίσημα ο Αυγενάκης και βλέποντας τις ανάγκες, θα αποφασίσει αν θα προσληφθεί ή όχι ο Γκαβέρας!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.