Το χάος, ο Μαλέλης και το στοίχημα

Το χάος, ο Μαλέλης και το στοίχημα

Σε κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες σύμφωνα με την τελευταία διαρροή από τη Συγγρού το νέο MEGA θα είναι στον αέρα, μέχρι τότε θα συνεχίζονται οι ανατροπές, οι αλλαγές και οι εξαφανίσεις, εκπομπών και δημοσιογράφων! Και όπως ολα δείχνουν αυτο θα συμβαίνει μέχρι την τελευταία στιγμή! Δεν θα αλλάξει κάτι, διότι αυτός ειναι ο μόνος σύντομος δρόμος για να βγει το project στον αέρα!

Εκπομπές δηλαδή θα προγραμματίζονται και μετά θα ξεπρογραμματίζονται! Συμφωνίες με δημοσιογράφους θα συνάπτονται και μετά θα ακυρώνονται! Και επειδή ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αυτά ακόμη που έχουν διαρρεύσει ότι θα είναι στο τελικό πρόγραμμα του νέου MEGA που κάνει πρεμιέρα – εκτός απροόπτου, στις 3 Φεβρουαρίου ελπίζουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι την τελευταία στιγμή!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για αυτό κάπου εδώ οφείλει κανείς να παραδεχθεί ότι μόνο ο Σταμάτης Μαλέλης μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια τόσο χαοτική και ιδιόμορφη κατάσταση, όπως είναι το στοίχημα της λειτουργίας του νέου MEGA! Και ειδικά με ενα αφεντικό όπως ο Μαρινάκης που θέλει να έχει λόγο και στις λεπτομέρειες (του project)! Λίγα λοιπόν στελέχη της τηλεόρασης θα μπορούσαν να το κερδίσουν. Και ακόμη λιγότερα να του δώσουν πνοή και προοπτική. Διότι το στοίχημα δεν θα κριθεί στην πρεμιέρα, αλλά στη διάρκεια!

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.