Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο Θάνος Μωραϊτης

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο Θάνος Μωραϊτης

Το φυσάει και δεν κρυώνει το πρώην στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Θάνος Μωραϊτης, που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ για να καθίσει για λίγους μήνες στην καρέκλα του υπουργού.

Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έδωσε τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» για τη νίκη του φίλου του, όπως τον αποκαλεί, Απόστολου Κατσιφάρα στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλωστε , είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι δύο άνδρες συνδέονται με μια μακρόχρονη πολιτική φιλία που τη θεωρούν «αδερφική».

Ο Θάνος Μωραϊτης ήθελε όσο κανείς άλλος την εκλογή του πρώην Περιφερειάρχη, στοχεύοντας στη στήριξη που θα είχε από τον ίδιο στις εθνικές εκλογές , αφού, εκτός απροόπτου, ο υπουργός Μεταφορών θα είναι υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία.

Έπαιξε όμως και έχασε, αφού ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του στο «τιμόνι» της Περιφέρειας.

πηγή : kalpi19.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.