Το τέλος έρχεται

Το τέλος έρχεται

Αν έχετε καταλάβει έρχονται επικίνδυνες καταστάσεις που λανσάρονται εντέχνως….Ξεκινήσαμε από το καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του για να φτάσουμε στο μότο ότι αυτό είναι sic .Και ότι είναι sic να κάνουμε ανταλλαγές ζευγαριών, παρτούζες, να δοκιμάζουμε τα πάντα για να είμαστε in και όχι παλαιομοδίτες και φτάσαμε μέχρι και στο ότι ένα τρίτο πρόσωπο κάνει καλό στην σχέση μας! Όλα αυτά για να είμαστε ελεύθεροι…..

Ανάλογα προχωράνε ,και όλα τα υπόλοιπα και αν διαφωνήσεις είσαι ρατσιστής ή κάνεις μπούλινγκ…Σαφώς και εσύ θα επικαλεστείς την δημοκρατία για να εκφέρεις την άποψή σου αλλά θα σε “πυροβολήσει”το σύστημα που δεν θέλει πραγματική δημοκρατία αλλά δημοκρατική δικτατορία…. Δημιουργούν στον άνθρωπο σήμερα την αίσθηση της υπερελευθερίας και του λανσάρουν έξυπνα από πρότυπα και media το “δοκίμασε” το…..Αν δεν το κάνεις είσαι οπισθοδρομικός ενώ ζεις στην Δύση! Αν δεν αποδέχεσαι κάθε ανωμαλία είσαι εσύ ανώμαλος μιας και ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για ανωμαλία και αφού δεν υπάρχει ανωμαλία!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεπώς καταρρέουν εντέχνως αρχές,αξιοπρέπεια,οικογένεια….Στον βωμό της υπερελευθερίας και διαφορετικότητας και “δοκιμής”όλα επιτρέπονται…Ολοι τρέχουν να δοκιμάσουν και χάνονται αρχές,αξιοπρέπεια,θεσμοί…. Και αν εκφράσεις γνώμη απλά γνώμη, είσαι επικίνδυνος…Και ποιος τελικά καθορίζει ποια γνώμη είναι επικίνδυνη;Γιατί να μην είναι επικίνδυνη η υπερελευθερία σε μια κοινωνία που χάνει τα πρότυπά της; Άρα μήπως το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν πρότυπα αλλά ο καθένας να κάνει ότι θέλει στα πάντα; Και μια Δημοκρατία και μια κοινωνία έχει κανόνες, ήθη και έθιμα.Για να λειτουργεί σωστά ειδάλλως πάμε στην αναρχία.

Με τηνσημερινή λογική πως ζητάμε να υπάρχουν αληθινές σχέσεις και αγάπη;Μα αυτό είναι το μυστικό,να τελειώσουν την αγάπη και όλα να είναι sex και λεφτά για να σε ελέχγουν περισσότερο.Τι θα απαντήσετε εσείς οι προοδευτικοί στις γυναίκες που θα της σπάνε στο ξύλο οι γκομενοί τους για να δοκιμάσουν κάτι που όπως διαβάζουμε βοηθά στο καλύτερο σεξ; και γιατί να μην το επαναλάβει μετάαυτό ο εν λόγω αφού θα επικαλεστεί ότι στο σεξ και στο κρεβάτι του όλα επιτρέπονται;;

Σε λίγο καιρό θα παραγγέλνεις παιδί για να είναι όμορφο και σέξι,δεν θα κάνεις παιδιά καν με σύντροφο, αφοί έτσι δεν θα έχεις υποχρέωση να κάνεις μόνο με έναν σεξ ,τα παιδιά θα μεγαλώνουν με νταντάδες και σε κέντρα για το κάλο τους (μόρφωση,ασφάλεια κτλ όπως θα στο λανσάρουν). Τα παιδιά θα μεγαλώνουν με υπολογιστές για τις απορίες τους για να μαθαίνουν αυτόπου πρέπει να μάθουν για την ασφάλεια του συστήματος και όχι να σκέφτονται που είναι επικίνδυνο ….Ανάλογα τα παιδιά δεν χρειάζεται να έχουν μητέρα και πάτερα,δεν χρειάζεται να έχουν οικογένεια. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν καν τον πατέρα τους ή την μητέρα τους….Απλά θα είναι το Νο 7.380.545.789 κτλ….

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σωτήρης Γεωργίου / facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.