Το “πάντρεμα” του Βελισσάρη με Αδαμαντίδη και … Λέιντι

Το "πάντρεμα" του Βελισσάρη με Αδαμαντίδη και ... Λέιντι

Δεν κρατιόμαστε! Πότε θα έρθει το επόμενο Σάββατο (31/8); Όλη η Πάτρα θέλει να ζήσει εκείνη την στιγμή, με την οποία θα συμπράξουν μαζί για πρώτη φορά επί σκηνής. Τρεις διαφορετικοί τύποι τραγουδιστών.

Ποιοι ; Ένας δημοτικός, ο κορυφαίος στο είδος, με αυτόν που πιάνει το μικρόφωνο κι εσύ που ακούς τις ερμηνείες του έρχεσαι σ’ επαφή, και ό,τι καταλάβεις, με το μέσα σου και το πέραν του πέρατος, αν πιάνεις επικοινωνία, αν σου βγαίνουν ερεθίσματα με το υπερπέραν έξω από σένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Νεότερη Εξέλιξη- Κανονικά ο Θέμης στο CLUB 22- Έρχεται το Club 22-BARBARELLA

Μαζί τους και η ντίβα της νύχτας. Η πιο αυθεντική. Σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει στην δεκαετία του ’70 και του ’80 ήταν ονοματάρα. Στη συνέχεια άντεξε, πέρασε όλα τα πέτρινα χρόνια της μπουζουκοκατάστασης. Άρχισε να παίζει μπάλα από την εποχή που το “σκυλάδικο” ήταν κρυμμένο σε κάποιο χιλιόμετρο της εθνικής. Τότε που δεν υπήρχαν λουλούδια. Τα πιάτα έσπαγαν στα πόδια της.

Μιλάμε μουσικά, όχι λεκτικά.

Δουλειά του Παναγιώτη Βασιλειάδη ήταν να τους “παντρέψει”. Δηλαδή, τι; Μια μέρα πριν φύγει ο Αύγουστος και συνάμα το καλοκαίρι, Θέμης Αδαμαντίδης, Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Βελισσάρης θα συνυπάρξουν στο Volcano.

Δείτε το σποτ της εκδήλωσης, που εξασφάλισε το tsipasblog – ΕΔΩ, όπως και τις επίσημες αφίσες παρακάτω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.