Τι να …φταίει στην Παναχαΐκή ;

Τι να ...φταίει στην Παναχαΐκή ;

Θα ήταν έκπληξη να πάρει τη νίκη η Παναχαΐκή από τα Χανιά. Χθες στην Αγυιά, για την 8η στροφή της Superleague 2. Παρότι είχε τα ηνία του αγώνα, παρότι προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις. Ωστόσο δεν το έκανε και δέχτηκε ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα, που την απομακρύνει από την κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη, η ΠΑΕ της Κρήτης συνέχισε να παίζει συντηρητικά, περιμένοντας την ευκαιρία της. Αυτή δημιουργήθηκε στο 90, με γκολ του Ανδρέου. Με συνέπεια, να παραμένει αήττητη στην Πάτρα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν! Ενώ η Αχαιοί, να διευρύνουν την πτωτική τους πορεία. Αφού ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, που τους αφήνει εκτός κόλπου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, την κατεβάζει στην 6η θεση, αντί για την 3η, που θα “σκαρφάλωνε”, σε περίπτωση που κέρδιζε το σημερινό παιχνίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Παναχαΐκή δεν ανέβασε ποτέ στροφές, δεν έδειξε σε κανένα χρονικό σημείο ότι είναι καλύτερη, πιο ζωντανή και πιο φλογερή και ήταν επόμενο να χάσει το ματς. Αυτή είναι η αλήθεια.

Επισήμανση. Η Παναχαΐκή είναι Παναχαΐκή, που σημαίνει ότι δεν χάνει σε ακτινοβολία, είτε κάνει πρωταθλητισμό, είτε όχι. Σήμερα η ομάδα ρετάρει. Χάνει πόντους. Κατρακυλάει στη βαθμολογία.

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Παγκοσμίως. Ομάδες φιρμάτες και λατρεμένες για ένα άλφα διάστημα να χαθούν στον κύκλο του σκότους. Και ακριβώς επειδή είναι brandname να επανέλθουν στα κυβικά που έχει ορίσει η Ιστορία.

Διαβάστε επίσης : Δεν κρίνει αποφασιστικά τίποτα η ήττα από τον Εργοτέλη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.