Τι ‘ναι τούτοι ρε!

Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης

“Νταξ enough πια! Πόση σαχλαμάρα πρέπει να ανεχτούμε από το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα; Στους πόσους τόνους ματαιοδοξίας καίγεται ολοκληρωτικά ο εγκέφαλος; Πόσο στη ναρκισσιστική κοσμάρα τους κατοικούν οι άνθρωποι!”.

Αυτό αναφέρει η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Γιώτα Δημητρακοπούλου, ασκώντας κριτική στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και την εκλεκτική της καρδιά του, Χριστίνα Μπόμπα, σχετικά με την στάση τους για τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Όλα αυτά βέβαια με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασαν στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γιώτας Δημητρακοπούλου στο enimerosi24.gr :

“Αλήθεια τώρα, στα σοβαρά now δεν έχουν πάρει χαμπάρι από την κρισιμότητα της κατάστασης, από τις τραγικές στιγμές που ζούμε ως country και παγκοσμίως… Το τίποτα δεν έχουν χαμπαριάσει; Και βγάζουν βίντεο ανάλαφρης ανοησίας έχοντας ανακοινώσει ότι έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό;

Για να δείξουν τι; Ότι το να αρρωστήσεις είναι in και ουάου; Χαλαρά, ομορφιά, καμιά σκοτούρα, διασκεδάζεις; Πάνε καλά;

Έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος εκεί έξω δεινοπαθεί, πεθαίνει, είναι τρομοκρατημένος, καλείται να ζήσει σε πρωτόγνωρες και πολύ δύσκολες συνθήκες και αυτών το μέλημα είναι να πλασάρουν την αυταρέσκεια τους; Έχουν κάνει κατανοητό ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα για να μας φλομώνουν με την πλακίτσα τους;

Ότι μετράμε σαν χώρα today ενα σωρό νεκρούς και ότι όσοι νοσούν από τον φονικό ιό περνούν απίστευτα δύσκολα με μαρτυρίες για ασφυξίες, για «καρφιά» στους πνεύμονες και ένα κάρο άλλα ανατριχιαστικά; Μαζευτείτε επιτέλους λίγος σεβασμός στις… χολιγουντιανές στιγμές που ζούμε! Για να μιλήσουμε λίγο με γκλαμουράτους όρους μπας και συνεννοηθούμε…”

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν το ζεύγος Τανιμανίδη – ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Γιατί οι celebrity κάνουν InstaLive;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.