Τι είπαν στον Σαββίδη για το OPEN διαφημιστές και δημοσιογράφοι

Τι είπαν στον Σαββίδη για το OPEN διαφημιστές και δημοσιογράφοι

… στα εγκαίνια της μονάδας φυσικού αερίου της Μυτιληναίος στη Βοιωτία

Η υπερσύγχρονη μονάδα φυσικού αερίου της Μυτιληναίος ύψους 350 εκ ευρώ που εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη στη Βοιωτία, εκτος απο πολιτικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον, είχε και μιντιακό! Έτσι λοιπον, εκτος απο τη χειραψία Μητσοτάκη – Σαββίδη που μονοπώλησε τα βλέμματα… Η παρουσία του ομογενούς επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμου OPEN ήταν μια ευκαιρία για να προσελκύσει δίπλα του δημοσιογράφους, αλλα και στελέχη της διαφημιστικής αγοράς που ηθελαν να συνομιλήσουν μαζί του, προκειμένου να διαπιστώσουν απο πρωτο χέρι τις προθέσεις του για το σύνολο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες ομως ο επιχειρηματίας δεν μιλούσε μονο, άκουγε κιόλας τις απόψεις των ανθρώπων της αγοράς… Αφου όπως πληροφορούμαστε εγινε αποδέκτης αρκετών σχολίων, κυριως δημοσιογράφων και διαφημιστών, τοσο για το πρόγραμμα οσο και για την ενημέρωση του OPEN! Ειδικά ομως για την τελευταία που χωλαίνει – δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακούστηκαν πολλά! Ο επιχειρηματίας λένε αυτόπτες μάρτυρες άκουγε προσεκτικά τους συνομιλητές του, ανεξάρτητα απο το αν οι απόψεις τους κολάκευαν ή οχι το σταθμό! Οι περισσότεροι λοιπον, σύμφωνα πάντα με τους παρόντες, ήταν επικριτικοί με τον τομέα των ειδήσεων, αλλα και συνολικά με το ενημερωτικό προϊόν του σταθμού… Εστιάζοντας στα πρόσωπα, τοσο μπροστά οσο και πίσω απο τις κάμερες! Ακούστηκαν αρνητικά σχόλια για τις επιλογές στην πρωινή ενημέρωση, καθώς επίσης και για τη διεύθυνση των ειδήσεων. Μάλιστα ακούστηκε και ενα όνομα που δεν εχει καμια σχέση με τον σταθμό, αλλα ήταν η “μήτρα” – σύμφωνα με τους αυτόπτες, που γέννησε καποια απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού!

Οπως και να ‘χει ομως οι επιλογές του σταθμού θα κριθούν, οχι απο τους ειδικούς, αλλά απο το τηλεοπτικό κοινό… Οσο για τον Ιβαν Σαββίδη και κυρίως για το αν συμμερίζεται ή όχι τις απόψεις των συνομιλητών του (όπως μας τις μετέφεραν), θα φανεί απο τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ή όχι το επόμενο διάστημα! Άλλωστε όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

από enimerosi24.gr

Διαβάστε ακόμα : Πρώτο κουμάντο στο Open o Κοκλώνης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.