Τις εκπλήξεις ψάχνουμε

Χρήστος Κυριαζής- Νατάσα θεοδωρίδου-Πέτρος Ιακωβίδης

Ο αθάνατος Κύπριος γκούρου έλεγε: “Ποντάρω το νυχτερινό κέντρο που έχει καλή απόδοση”. Δηλαδή; Γιατί να παίξω “άσσο” τον “κολοσσό” , όταν θα μου δώσει ψίχουλα; Γιατί να ρισκάρω το κεφάλαιο μου στην περίπτωση που κάτσει η στραβή; Τέλος πάντων, όχι στο στοίχημα χωρίς υψηλά κέρδη.

Να, που φέτος υπάρχουν μαγαζιά, από τα πολυδιαφημιζόμενα, που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, εξαιτίας (και) της αλαζονείας τους. Να το έπαιζα; Ναι, λέει ο γκουρού, αν το “έβλεπες”. Αξίζει να το ρισκάρεις αν υποψιάζεσαι πως ο μεγάλος παίκτης είναι σε φάση μπερδεμένη, και βέβαια το “Χ” με το “2” έχουν κονόμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πλέον διανύουμε το 2020. Θα σκάσουν εκπλήξεις; Δεν το ξέρεις. Ξέρεις πολύ καλά δύο πράγματα. Το ένα, ότι σύμφωνα με το άγραφο και ακλόνητο νόμο των πιθανοτήτων ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, σε κάποιες περιπτώσεις, να μην κάνει καλύτερη πορεία το νυχτομάγαζο, το θεωρούμενο αδύναμο, από το θεωρούμενο ισχυρότερο αντίπαλο.

Μιλάμε για εκπλήξεις. Αυτές ψάχνουμε στην νύχτα. Ελπίδα το Teatro, με Νατάσα Θεοδωρίδου-Πέτρο Ιακωβίδη και τον αξεπέραστο Χρήστο Κυριαζή. Μην πάμε παραπίσω. Εδώ είμαστε. Η “ναυαρχίδα” των νυχτερινών κέντρων του Κρητικού μεγαλοεπιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να τιμήσει την παράδοση της. Επανήλθε στον εαυτό της.

Μεγάλη και αποστομωτική η δικαίωση του Μπερτάκη. Δική του, μόνο δική του, όχι και της ελληνικής νύχτας, όχι και του αθηναϊκού πρωταθλήματος. Για πάρτη του έβαλε μπρος τη μηχανή, μετά από 2.5 χρόνια. Για πάρτη του έριξε ένα κάρο λεφτά για να το ανακαινίσει, για πάρτη του εμπιστεύτηκε την αναφερόμενη καλλιτεχνική τριάδα. Για πάρτη του έδειξε πόσο μετράει, με δύο ογκώδη καρπούζια κάτω από την μασχάλη (Βάζω στην εξίσωση και το Φαντασία).

Τα γράφουμε ήρεμα και σεμνά, διότι στην αρχή, όταν ανακοινώθηκε το σχήμα, δεν σας κρύβω πως υπήρξαν πολλές φωνές, που έρχονταν από αντίπαλα στρατόπεδα και αμφισβητούσαν της επιτυχία του. Αδιάφορο! Δεν ασχολούμεθα με τα γεγονότα, όσο με τα αποτελέσματα αυτών. Το “Teatro Athens” είναι άξιο αναφοράς και..αυτό δεν αμφισβητείται!

Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, όταν πηγαίνει η κουβέντα στον Μπερτάκη, σε αυτόν που η ζωή του είπε “Πάρτα Όλα”, απαγορεύεται να μιλάς για απίθανα και ψιλοαπίθανα.

Αυτά τα ολίγα. Θα επανέλθω !

Διαβάστε ακόμα: Ο τραγουδιστής που δεν σταματάει ποτέ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.