Τα καλλιστεία ο Κούβαρης τα 250.000 ευρώ οι σακούλες και το ΣΔΟΕ

Όλα ξεκίνησαν για ένα στέμμα .. το πολυπόθητο που θέλουν όλες πια να κατακτήσουν σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς που οργανωτής τα τελευταία 9 χρόνια είναι ο Γιώργος Κούβαρης.

Φέτος τα καλλιστεία του πολύσυζητήθηκαν αφού έγινε πρώτο θέμα παντού για την περιβόητη σακούλα με τα 250,000 που βρέθηκε (λένε) στην είσοδο… (μεταξύ μας αν είχε σακούλα με αυτά τα λεφτά θεωρώ …κάνοντας εικασία πάντα ότι θα ήταν σε μια Βενεζουέλα να του κάνουν αέρα στην αιώρα οι μελαχρινές καλλονές) …

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο θορυβώδης εθνικός διαγωνισμός Ομορφιάς δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από άλλους αντίστοιχους εθνικούς διαγωνισμούς ομορφιάς ανά την Υφήλιο. Ο λαμπερός Τελικός πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και άφησε άφωνους ακόμα και τους πιο δύσπιστους κριτές του!

Τι συνέβη όμως με τη σακούλα;

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήγαν καλοντυμένοι, προσποιήθηκαν τους προσκεκλημένους και παρακολουθώντας τι γίνεται διαπίστωσαν ότι δεν κοβόταν καμία απόδειξη!. Και βρήκαν αδήλωτα 250.000 ευρώ μέσα σε σακούλες! Έτσι έλεγε το ρεπορτάζ … Επίσης ειπώθηκε πως η είσοδος στα συγκεκριμένα καλλιστεία ήταν πριβέ και στοίχιζε 500 ευρώ.
To ποσό των 250.000 ευρώ μέσα σε σακούλα το βρήκαν οι ίδιοι οι ελενγκές. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, κλιμάκιο τεσσάρων ελεγκτών διαπίστωσε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη παρά το γεγονός ότι το τσουχτερό αντίτιμο που έπρεπε να καταβάλλει κανείς για να μπει στην εκδήλωση ανερχόταν σε 500€. Επίσης δεν βρήκαν παραστατικά ούτε για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση σε τρόφιμα και ποτά.

Η ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Κούβαρη και έχει όλη την αλήθεια από την δική του μεριά καθώς και το εξώδικο που έστειλε στο κανάλι αλλά και στα ΜΜΕ

Τελικά ποια είναι η αλήθεια από την δική σας μεριά; Η βαλίτσα βρέθηκε με τόσα λεφτά;

Θα ήθελα καταρχάς να πω , πως η αλήθεια είναι ΜΙΑ και δεν υπάρχουν πλευρές , όταν αυτό στοιχειοθετείται ,από επίσημα έγραφα κρατικού μηχανισμού. Δεύτερον δεν υπήρξε βαλίτσα , αλλά ένα ανυπόστατο και επί της αρχής ψευδές δημοσίευμα από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA περί μαύρων σακούλων και πως τάχα μέσα υπήρχαν 250.000 αδήλωτα ευρώ. Αν όλο αυτό ήταν αληθές , θα έπρεπε κάποιος να μας υποδείξει από το αστυνομικό ρεπορτάζ τις αντίστοιχες φωτογραφίες και φυσικά να μας πουν που είναι τα κατασχεθέντα αυτή την ώρα που μιλάμε, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Επίσης να πω, πως απορώ με αυτού του είδους την δημοσιογραφία , την κίτρινη λόγω έλλειψης θεμάτων , να δημιουργούν κατασκευασμένες ειδήσεις και μυθεύματα , χωρίς διασταύρωση στοιχείων και επικαλούμενοι fake πηγές ανυπόστατες και φαιδρές. Ακόμα και ο πιο αδαής πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφίας θα έκανε το αυτονόητο , να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο από την πλευρά του θιγόμενου. Προφανώς είχαν τους λόγους τους που δεν το έπραξαν…..

-nassosblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.