Τα είπε όλα

Η Βάνα Μπερτάκη junior με την γιαγιά της, Βάνα Μπερτάκη

Το διαβάζεις αυτό που λέει η Βάνα Μπερτάκη και κάτι σε πιάνει. Δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν το άχρονο της αιωνιότητας. Η δήλωση έγινε χθες, τόσο λίγο πριν, με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής της, της Βάνας Μπερτάκη junior, η οποία έγινε 5 ετών.

Λοιπόν, η μητέρα του επιχειρηματία- κορυφαίου ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, Κώστα Μπερτάκη, “έγραψε” και είπε την αξεπέραστη αλήθεια. “Τα ωραιότερα 5 χρονιά της ζωής μου, μαζί σου! Να σε χαιρόμαστε Βανούλα junior”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δική μου μετάφραση. Σήμερα στην οικογένεια Μπερτάκη υπάρχει διάδοχος. Η τελετουργική ενθρόνισης του, έγινε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, με την παρουσία εκπροσώπων από κάθε χώρο της χώρας. Και ο νέος κληρονόμος ορκίστηκε. Να τηρεί τις αξίες ζωής, όπως η γιαγιά της και ο πατέρας της.

Επιστρέφω στο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, το ονειρικό party έλαβε χώρα στο Golf, στην Γλυφάδα, με περίπου 100 καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς : Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Φουρέιρα , η Ήβη Αδάμου με την κόρη της , ο Πάνος Καλίδης με την σύντροφό του Λεάνα, ο Θοδωρής Φέρρης, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο δικηγόρος Πέτρος Καιμακάμης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής Γιώργος Ανατολάκης και πολλοί φίλοι του επιχειρηματία από τον χώρο της νύχτας και όχι μόνο.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το newspistol.gr :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.