Τα έσπασε ο ΑΝΤ1 με τον Ατζούν

Τα έσπασε ο ΑΝΤ1 με τον Ατζούν

Με τον όμιλο του ΑΝΤ1 είχε ξεκινήσει επαφές ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το «διαζύγιό» του από τον ΣΚΑΪ.

Η απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ ήταν να συνεργαστούν με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής για το «Voice»… κι άντε και με το «MyStyle Rocks», ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων δεν έπεφτε καθόλου το «Survivor» κάτι που έκανε τον Ατζούν να αναζητήσει άλλη πιο… φιλόξενη και διαπραγματεύσιμη τηλεοπτική στέγη για τα προγράμματά του. Έτσι ξεκίνησε κύκλος επαφών με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 με σκοπό να ενισχυθεί και το πρόγραμμα στο ψυχαγωγικό κανάλι του Ομίλου, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από τη μία όμως το υψηλό κόστος παραγωγής τους σε συνδυασμό ότι την επόμενη σεζόν θα διεκδικήσουν μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα 6 τηλεοπτικοί σταθμοί και ότι παράλληλα το βασικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει «χτιστεί» με διαφορετική στρατηγική από αυτή των ριάλιτι, έκανε τη διοίκηση του Ομίλου να σταματήσει τις συνομιλίες. Έτσι λοιπόν κι ο ΑΝΤ1 τα έσπασε με τον Τούρκο παραγωγό που προς το παρόν φαίνεται ότι ο μόνος δρόμος που του έχει απομείνει είναι προς το νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, το ONE, αφού οι πόρτες των υπόλοιπων σταθμών έχουν κλείσει για το «πακέτο» των προγραμμάτων του και θα γίνουν ξανά συζητήσεις μόνο για μεμονωμένα προγράμματα, όπως το «Voice» που σαφώς πολλοί θα ήθελαν…!

-Γρηγόρης Μελάς (newsit.gr)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.