Σωτήρης Γεωργίου : Η φωτεινή εξαίρεση στη νύχτα το Tokyo- Πώς απάντησε o Βουτυράκος

Σωτήρης Γεωργίου - Γιάννης Βουτυράκος

Επιμένει ο Σωτήρης Γεωργίου και επανέρχεται με νέο ποστ, στο οποίο επιβεβαιώνει την προηγούμενη του θέση. Δηλαδή, ότι η νύχτα έχει πεθάνει. Πάντως, κάνει μια εξαίρεση, που-κατά την άποψη του – είναι το Tokyo του Γιάννη Βουτυράκου. Στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία η ικανότατη και τάχιστα ανερχόμενη Λένα Ζευγαρά. Μάλιστα, από την πρώτη της χρονιά.

Διαβάστε όλα όσα έγραψε και ανέβασε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός στην 24 MEDIA :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Σε μια νυχτα που καταρρεει και τα σχηματα καλα καλα δεν κρατανε ούτε τρίμηνο με διημερα και ας έχεις μεγαλα ονόματα, υπάρχουν και λίγες φωτεινές εξαιρέσεις. Ο Γιάννης Βουτυράκος στο ΤΟΚΙΟ καθιερωσε μετά το μοντελο του κλαμπ ελαφρομπουζουκι ή stageclub,το μοντελο κλαμπομπουζουκια.Με καθαρα λαικους τραγουδιστες. Φετος λοιπόν ανακάλυψε την Λενα Ζευγαρα,την εφερε στην Αθηνα,πήρε ενα μεγαλο ρισκο και δικαιωθηκαν αμφότεροι. Πρωτοι ανοιξαν,τελευταίοι κλεινουν και μονομο sold out σε ενα μεγαλο μαγαζι…Χωρις το ονομα μαρκιζα,το εστησε απο την αρχη το εργο μονος,το ανακαλυψε,πήρε το ρίσκο ,δεν μπηκε στα τερτιπια των μεγαλων φιρμων που πολλες φορες δεν καταννοουν την πραγματικοτητα και κερδισε οταν αλλοι με μεγαλα ονοματα ακομα δεν βρηκαν ακρη…. Ο παντελονατος φιλος -αδελφος Γιαννης δεν ειναι ακριβως η παλια καραβανα,αλλα ειναι ενας ανθρωπος στο χωρο της νυχτας που ψαχνεται,το παλευει και δικαιως δικαιωνεται ανοιγοντας τον δρομο και στους αλλους…..Οι φωτεινες εξαιρεσεις που λεγαμε στον χωρο που μαραζωνει….”

Ο Γιάννης Βουτυράκος απάντησε ως εξής: « Η επιτυχία έρχεται όταν καταλάβουμε ότι δουλειά μας ειναι παροχή υπερεσιον προς τούς πελάτες μας και όχι να εξυπηρετούμε τα προσωπικά εγώ μας.. και σ αυτό δεν έχει εγώ, είναι σύνολο και δουλειά απ ολο το προσωπικό σε ενα μαγαζί και γενικά σε μια επιχειρήσει .. όποτε η επιτυχία ξεκινάει απ όλα τα παιδιά μέσα στο μαγαζί ανεξαίρετου πόστου και υπόστασης όλοι μαζί συμπληρώνουν ένα κρίκο μιας αλυσίδας η οποία το μόνο μέλημα της είναι να κανείς το κόσμο που μας τιμάει να περνάει καλά και να τον κάνουμε έστω για λίγες ωρες να νιώσει ,να πέραση καλά …και πάνω απ όλα όσον άφορα τα πιστεύω μας όλον ήταν κοινά με κοινή πορεία του καλλιτεχνη μας της λενας της ζευγαρα του παραγώγου μας του μιχαλη τουρατζιδη το δικο μου και όλον μέσα στο τόκιο …χωρίς όλον αυτόν το πιστεύω εγώ θα περίσσευα …μετά από 20 χρονιά στο χορό μπορώ να το πω οτι χωρίς όλους αυτούς δεν θα υπήρχε επιτυχία..!!!! κάλε μου φίλε σ ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έγραψες αν και σπάνια όπως ξέρεις η γράφω η εμφανίζομαι με τιμάει όλο αυτό και όλους απ το τόκιο σ ευχαριστώ πολύ …. “

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.