Στον Κιάμο πρώτη φροντίδα το κέφι

Στον Κιάμο πρώτη φροντίδα το κέφι

Πάμε Fever; Πήγαμε. Να δούμε τον Κιάμο. Να μας δει. Να τα πούμε. Να μας κάνει να ξεχαστούμε, μακριά από την ασφυξία και την μιζέρια. Το κλίμα που κυκλοφορεί σήμερα.

Κιάμος σημαίνει ό,τι κάνεις κέφι, όλα ξεκινούν από το κέφι. Αυτό είναι το κλειδί. Προσεγμένος στα πάντα, μέχρι λεπτομέρειας που λένε, όμως τον βοηθάει και το μαγαζί. Ξοδεύτηκαν λεφτά με το τσουβάλι από τον Παπαγεωργίου, για να φτιαχτεί η ατμόσφαιρα με τα ντεκορέσιον φωτιστικά, την κυκλική πίστα, ώστε οι παρέες και τα κολλητηλήκια να βρουν τα πατήματά τους. Χωρίς το κατάλληλο Fever (G);

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέει ο Κιάμος; Τι θέλετε να ακούσετε; Αυτό σου λέει ο Κιάμος, o τραγουδιστής μεταφράζω στα ελληνικά, τι κομμάτια να σας τραγουδήσω. Ο επαγγελματίας, ο οποίος ξέρει με ποιες επιλογές θα απλώσει το χαρμάνι του. Και σου λέει εγώ «παίζω» με τη ψυχολογία του κοινού. Έρχεστε σκεπτικοί και προβληματισμένοι και σας “σηκώνω στον αέρα”. Ο Κιάμος τη φτιάχνει, την ανεβάσει τη διάθεση, λες και έχει το μαγικό κουμπί. Ο τραγουδιστής, ο οποιοδήποτε τραγουδιστής, απλά ερμηνεύει το τραγούδι, διαβάζει τα λόγια με τη συνοδεία μουσικής, δεν… παίζει με την ψυχολογία του θαμώνα που είναι από κάτω. Ο Κιάμος είναι που… παίζει με τη ψυχολογία.

Anyway, η επιτυχία στον Κιάμο οφείλεται, κυρίως, στο γεγονός ότι διαθέτει την ευφυΐα να καταλάβει ποια τραγουδιστικά και ορχηστρικά, θα βάλει στο πρόγραμμα του. Ανάλογα με την ώρα, την κάθε στιγμή της βραδιάς, και βέβαια λαμβάνοντας υπ’ όψιν σε πιο τέμπο κυλάει και τι σόι είναι ο κόσμος που τον ακούει.

Πάμε, το είπαμε αυτό, να χορέψουμε, να… χορευτούμε, να πάρουμε τα σφηνάκια μας, αλλά και να ακούσουν τα αυτάκια μας, να βγουν από τα χειλάκια μας ατάκες που δύσκολα λέγονται όταν βρισκόμαστε π.χ. στο σχολείο ή το γήπεδο. Ο Κιάμος είναι ο ιδανικός, ο πιο κυριλάτος καταλύτης για να διώξει την αρνητική ενέργεια. Και να μας χαλαρώσει, να μας απελευθερώσει από τη στέγνα της καθημερινότητας. Να εξαφανίσει τις “αποστάσεις” ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που γνωρίζονται και μέχρι σήμερα δεν τολμούσαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Διαβάστε ακόμα: Καμία έκπληξη το φετινό Fever

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.