Στην Arena έχουν ιδρώσει πέντε Έλληνες πρωθυπουργοί

Στην Arena έχουν ιδρώσει πέντε Έλληνες πρωθυπουργοί

Ο Γιώργος Κοτοπούλης αφηγείται στον Σωτήρη Γεωργίου την ιστορία του θρυλικού κλαμπ της Πάτρας.

Αν Πάτρα είναι η πρωτεύουσα του ελληνικού καρναβαλιού (που είναι, αναμφίβολα), το ‘Arena’ είναι το χρυσό παλάτι της. Το θρυλικό κλαμπ που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με την ξέφρενη διασκέδαση και τις αχαλίνωτες καρναβαλικές νύχτες, διέγραψε μια πορεία τόσο συγκλονιστική, ώστε σήμερα να θεωρείται -και όχι άδικα- το κορυφαίο νυχτερινό μαγαζί που λειτούργησε ποτέ εκτός Αθηνών.

Από εκεί πέρασαν (και χόρεψαν) δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Ανάμεσά τους, πέντε Έλληνες πρωθυπουργοί, ο Νίκος Γκάλης, όλη η showbiz των προηγούμενων δεκαετιών και κάποιοι που μετά το ξενύχτι επέλεγαν να κοιμηθούν στο μαγαζί για να μη χάσουν το πάρτι της επόμενης νύχτας. Όταν απευθυνθήκαμε στον Γιώργο Κοτοπούλη, στον άνθρωπο που έστησε το ‘Arena’, ξέραμε εκ των προτέρων ότι θ’ ακούσουμε φοβερές ιστορίες. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν εξαιρετικά εύστροφο άνθρωπο κι έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και της νύχτας. H συζήτησή μας τελικά έφτασε μέχρι το Περού και τον Νεϊμάρ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τη συνέχεια στο oneman.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.