Στην Παναχαϊκή, ποια… αλλαγή σελίδας;

Το ότι σε μια ομάδα μπαίνει κάποιος επιχειρηματίας, ακόμη κι αν βάζει λεφτά με τη σέσουλα, δεν σημαίνει ότι σίγουρα αλλάζει και κυβικά. Ανεβαίνει κλάση.

Η Μίλαν είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Την αγόρασαν Κινέζοι το 2017, με περισσότερα από 700 εκατομμύρια, αλλά η ομάδα δεν άλλαξε… σελίδα. Είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει. Μόνο πέρυσι, κάτι πήγε να κάνει. Στο πρωτάθλημα, το ιταλικό, γιατί το champions league, που το έχει κατακτήσει επτά(!!!) φορές, το έχει ξεχάσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κοντά στα 480 εκατομμύρια ξόδεψε μία άλλη κινέζικη φαμίλια και αγόρασε την Ίντερ από Ινδονήσιους, που είχαν πάρει την άλλη τεράστια ομάδα του Μιλάνου το 2013. Και αυτή, μόνο πέρυσι και μόνο στο Serie A, επέστρεψε στην κορυφή, γιατί μέχρι τότε, έβλεπε την πλάτη της Ρόμα, της Λάτσιο, της Νάπολι και, βέβαια, της Γιουβέντους.

Στην Παναχαϊκή, της Ερασιτεχνικής, της Γ Εθνικής, ο Πέτρος Σταθάκης, ο οποίος λανσάρει ότι εκπροσωπεί επενδυτές εξ Αμερικής και συνωμοτικού τύπου θεωρείς έχουν αναπτυχθεί, ναι μεν δεν πείθει…Αλλά από τη στιγμή που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, είναι φως φανάρι πως θα πάρει το “πράσινο φως”.

Τελευταία κουβέντα. Η Παναχαϊκή, που μετά τις τελευταία επεισόδια, τα βρήκε σκούρα, θα έχει καλύτερη τύχη, αν πράγματι ο νέος νταραβερτζής, κινηθεί ορθολογικά, όχι τυχοδιωκτικά.

Διαβάστε επίσης : Είδηση θα ήταν : Την Παναχαϊκή, δεν την αναλαμβάνει ο Σταθάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.